Alman basınından büyük bir övgü

Almanya'da yer alan Der Spiegel dergisi İdlib kentini konu almış özel bir analiz paylaştı. Analiz içerisinde, Esed rejiminin iç savaşın çıkmaya başladığı 2011 senesinden bu zamana kadar ilk kez bu kadar büyük kayıp vermiş olduğu ifade edildi.

Alman basınından büyük bir övgü


Almanya'da yer alan Der Spiegel dergisi İdlib kentini konu almış özel bir analiz paylaştı. Analiz içerisinde, Esed rejiminin iç savaşın çıkmaya başladığı 2011 senesinden bu zamana kadar ilk kez bu kadar büyük kayıp vermiş olduğu ifade edildi. Diğer taraftan söz konusu analiz içerisinde, Türkiye'nin, Suriye ve Rusya koalisyonuna çok büyük bir saldırı gerçekleştirdiğini ifade ederek, ''Batı'nın yedi seneden beri başaramamakta olduğu bir şeyi başarmaktalar'' ifadelerini kullanarak Türkiye'ye övgü yağdırmış oldu.

Almanya üzerinde yayın gerçekleştiren haftalık Der Spiegel ergisi içerisinde, Suriye'de yer alan İdlib kenti içerisinde çoğalan gerilime yönelik özel bir analiz paylaştı. Söz konusu analiz içerisinde, Avrupa'ya ve Amerika Birleşik Devletleri'nin eski Başkanı olarak tanıdığımız Barack Obama'ya çok sert eleştiriler getirilmiş oldu. Rusya'nın tam tamına 1 milyon tane insanı bombalamış olduğu ifade edilen yazı üzerinde; ''Şimdilerde ise Türkiye, Suriye ile Rusya koalisyonuna çok büyük bir saldırı düzenlemekte ve Türkiye, Batı'nın 7 seneden beri başaramamış olduğu bir şeyi başarmakta'' ifadelerine yer verildi.

Christoph Reuter aracılığıyla kaleme alınmış olan ''Erdoğan'ın saldırısına, Putin sessiz kaldı'' başlığına sahip yazı üzerinde; ''İlk önce Rusya hava kuvvetleri 1 milyon tane sivili bombalamış oldu. Şimdi ise Türkiye, Suriye ile Rusya koalisyonuna çok büyük bir saldırı gerçekleştiriyor. Ve  ayrıca Türkiye, Batı'nın tam tamına 7 seneden beri başaramamış olduğu bir şeyi başarmakta'' ifadelerine yer verildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.