Amerika'da koronavirüs unutulmuş durumda

Amerika Birleşik Devletleri içerisinde başkanlık seçimleriyle alakalı mücadelenin devam ediyor olmasından dolayı, bütün bit dünyayı etkisinin altına almış bulunan covid-19'u da unutmuş durumda.

Amerika'da koronavirüs unutulmuş durumda


Amerika Birleşik Devletleri içerisinde başkanlık seçimleriyle alakalı mücadelenin devam ediyor olmasından dolayı, bütün bit dünyayı etkisinin altına almış bulunan covid-19'u da unutmuş durumda. Çok daha plana atılmış olan bu hastalık fazlasıyla sert bir biçimde kendini gösterip,  çok daha korkunç bir rekora imza atılmasına da sebep oldu. Ülke içerisinde tek bir günde 132.000 tane yeni vaka görülmüş oldu.

Amerika Birleşik Devletleri, günlerden beri Trump ve Biden arasında çok daha çekişmeli geçmekte bulunan başkanlık yarışına kilitlenmiş durumdayken, aylardır bütün dünyayı etkisinin altına almış bulunan covid-19'la olan savaşında kaybetmeyi sürdürmekte.

Covid-19 görülmeye başlanan ülke ve bölgeler üzerindeki vakalara yönelik en güncel verilerin derlenmekte olduğu 'Worldometer' isimli internet sayfasına bakılırsa, dünyanın tamamında virüsten dolayı 1.248.794 insan yaşamını yitirmiş oldu.

En çok vakayla birlikte ölümün görülmüş olduğu Amerika Birleşik Devletleri içerisinde 10.060.428 kişi üzerinde koronavirüs vakası görülmüş durumdayken, 242.255 kişi de yaşamını kaybetmiş oldu. En son güncel verilere bakılır ise tek bir gün içerisinde 132.000 tane koronavirüs vakası görüşmüş olan Amerika Birleşik Devletleri, çok daha yeni bir rekora imza atmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.