Asansör kabini düşünce öldü

New York kenti içerisinde yaşamını sürdüren 30 yaşında bulunan Samuel Waisbren adına sahip bir adam, ikamet ettiği daire içerisinden çıkmak amacıyla apartmana ait asansörünü kullanmış oldu.

Asansör kabini düşünce öldü


New York kenti içerisinde yaşamını sürdüren 30 yaşında bulunan Samuel Waisbren adına sahip bir adam, ikamet ettiği daire içerisinden çıkmak amacıyla apartmana ait asansörünü kullanmış oldu. Binmiş olduğu bu asansör binada yer alan lobi katına geldiği zamansa Samuel, iniş yapmak amacıyla kapıya doğru hareket etmeye başladı. Zeminin üzerine ayağını atmış olduğu esnada da asansör ani bir şekilde hareket etmeye başladı ve binanın bodrum katına doğru düşmeye başladı.Kabinin fazlasıyla sert bir biçimde aşağıya çekmiş olduğu adam, kabinle birlikte duvar arasında sıkıştı ve yaşamını yitirdi.

Korkunç durumda bulunan bu olayın görgü tanıkları ise söz konusu bu durumu sağlık ekiplerine bildirmiş olsa bile gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın Samuel Waisbren, hiç bir şekilde kurtarılamadı.

Asansör içerisinde ayrıca Samuel'le birlikte 6 kişi daha yer alıyordu. Düşme esnasında kabin içerisinde yer alan 6 kişi ise hiç bir şekilde  yara almadan kurtulmuş oldu. Apartmanda yaşayanlar asansör üzerinde uzun bir zamandan beri problem bulunduğunu ifade ederek; ''Apartmanda yer alan yönetime pek çok defa bildirmiş olmamıza karşın hiçbir şey gerçekleştirilmedi'' ifadelerine yer verdi.

İnsanların gözlerinin önünde gerçekleşen bu olaydan sonra ise soruşturma başlatılmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.