Avrupa'da ikinci dalga konusunda büyük panik

İlk önce 2019 senesinin  Aralık ayı içerisinde Çin'de yer alan Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan ve kısa zaman içinde bütün dünyayı etkisinin altına almış bulunan yeni tip koronavirüsle alakalı salgının (Kovid-19) en fazla etkili durumda bulunduğu Avrupa ülkeleri arasındaki İngiltere ile birlikte Fransa'da vakaların sayıları her geçtiğimiz gün artış göstermekte.

Avrupa'da ikinci dalga konusunda büyük panik


İlk önce 2019 senesinin  Aralık ayı içerisinde Çin'de yer alan Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan ve kısa zaman içinde bütün dünyayı etkisinin altına almış bulunan yeni tip koronavirüsle alakalı salgının (Kovid-19) en fazla etkili durumda bulunduğu Avrupa ülkeleri arasındaki İngiltere ile birlikte Fransa'da vakaların sayıları her geçtiğimiz gün artış göstermekte. İngiltere içerisinde geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde 1.522 tane vaka tespit edilmişken, İtalya içerisinde de 1.411 tane yeni vaka tespit edilmiş oldu. İspanya içerisinde ise vakaların sayısı düne bakıldığı zaman 7.296 kişi daha artış göstererek 419.849'a kadar yükselmiş oldu. Fransa içerisinde de vakalar 6.111 tane artış göstererek 259.698'e kadar yükselmiş oldu.

İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından yapılmış olan özel açıklamaya bakılırsa, ülke içerisinde virüs sebebiyle yaşamını yitirmiş olanların sayısı geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde 12 kişi artış göstererek 41.477'ye kadar ulaşmış oldu. Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde .522 tane yeni vaka tespit edilmiş oldu. Bu, 1.541  tane vakanın saptanmış olduğu 12 Haziran tarihinden bu zamana kadar görülmüş olan en yüksek günlük rakam olarak öne çıktı. Toplamda gerçekleşmiş olan vakaların sayısı da 330.368'e kadar yükselmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.