Avrupa'da vaka sayıları yeniden arttı

Koronavirüsle alakalı salgın pek çok Avrupa ülkesi üzerinde tekrardan etkisini arttırmaya başlamış oldu.

Avrupa'da vaka sayıları yeniden arttı


Koronavirüsle alakalı salgın pek çok Avrupa ülkesi üzerinde tekrardan etkisini arttırmaya başlamış oldu. Fransa'nın yanı sıra İtalya ile birlikte Almanya, İngiltere ve Yunanistan'da vakaların artışları ikinci dalga korkusunun yaşanmasına sebep olmaya başladı.

Çin üzerinde ortaya çıkıp bütün bir dünyayı kasıp kavurmuş olan yeni tip koronavirüs salgını esnasında Almanya'nın yanı sıra Fransa ile birlikte Yunanistan, İtalya ve İngiltere'de vakaların artış hızları herkesi çok fazla tedirgin etmekte. İtalya'da Ağustos ayının başlangıcından bu zamana kadar koronavirüs vaka sayıları üzerinde ani yükselişler görülmekteyken Fransa'da günlük bir şekilde görülen vakaların sayısı tekrardan 5.000 taneni üstüne çıkmış durumda. 

Almanya içerisinde vakaların sayısı geçmiş olduğumuz dört ayın zirvesine tırmanmış durumdayken Yunanistan'da da vakaların sayısı salgının başlangıcından bu zamana kadar en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Fransa içerisinde de korona virüsle alakalı salgın etkisini tekrardan arttırmaya başlamasıyla beraber günlük  olarak görülen vakaların sayısı 5.000'e kadar yaklaşmış oldu. Fransa Sağlık Bakanlığı aracılığıyla yapılmış olan açıklama üzerinde, geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde 4.897 tane  yeni vakanın tespit edilmiş olduğu, toplamdaki vakaların sayısının da 242.899'a yükselmiş olduğu duyurusu yapıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.