Bir ülke daha uçuşlarını iptal etme kararı aldı

Çin üzerinden yayılmaya başlanan korona virüs ile alakalı salgının sonrasında 259 kişi yaşamını yitirmiş oldu.

Bir ülke daha uçuşlarını iptal etme kararı aldı


Çin üzerinden yayılmaya başlanan korona virüs ile alakalı salgının sonrasında 259 kişi yaşamını yitirmiş oldu. Salgının çok hızlı bir şekilde yayılmaya başlamasının hemen sonrasında pek çok ülke de  tedbirler almaya başlamış oldu. En son Katar Havayolları, Çin'e gerçekleştirlen söz konusu uçuşları zamansız bir şekilde durdurmuş olduğunu resmi bir şekilde açıkladı.

Katar Havayolları üzerinden yapılmış olan açıklama içerisinde, Çin'de ortaya çıkmış olan bu yeni tip korona virüs salgınından dolayı operasyonel bir takım zorluklar yaşanmakta olduğu ifade edildi. Söz konusu açıklama içerisinde, yaşanılmış olan büyük zorluklardan dolayı 3 Şubat tarihi itibariyle uçuşların bir sonraki duyuru gerçekleşene dek askıya alınmış olduğu ifade edildi.

Yeni tip karşımıza çıkan korona virüs ilk önce Çin'in Hubey eyaletinde yer alan Vuhan kenti içerisinde 12 Aralık tarihinde tespit edilmiş durumdaydı. Korona virüs nedeni ile Çin içerisinde 259 kişi yaşamını yitirdi.

Dünya Sağlık Örgütü söz konusu bu korona virüs salgınından dolayı küresel bir şekilde acil durum ilan etmiş idi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.