Cani baba kızının kafasını keserek öldürdü

İran'da yer alan Talesh kenti içerisinde yaşamını sürdüren 13 yaşında bulunan Romina Ashrafi, 35 yaşında olduğu öğrenilen aşık olduğu adamla kaçma konusunda planlar yaptığı gerekçesi gösterilerek babası tarafından başı bıçakla kesilip öldürüldü.

Cani baba kızının kafasını keserek öldürdü


İran'da yer alan Talesh kenti içerisinde yaşamını sürdüren 13 yaşında bulunan Romina Ashrafi, 35 yaşında olduğu öğrenilen aşık olduğu adamla kaçma konusunda planlar yaptığı gerekçesi gösterilerek babası tarafından başı bıçakla kesilip öldürüldü. Acımasız  durumda bulunan baba, talihsiz kızın kafasını uyuduğu esnada orak kullanarak kesti.

Romina Ashrafi, kendini babasından istemek için gelmiş olan şahısla evliliğine izin verilmediğinden dolayı evden kaçtı. Çok kısa bir zaman içinde ailenin polis birimlerine haber vermesinden hemen sonrasında polis ekipleri de Romina'yı yakalayarak ailesine teslim etmiş oldu. Yerel  durumda bulunan kaynaklar, Romina'nın polis memurlarına kendisini ailesine teslim etmeleri durumunda yaşamının tehlikeye girecek olduğunu ifade etmesine karşın polis ekiplerinin kendisini ailesine teslim etmiş olduğuna da yer vermiş durumda.

Romina'nın babası ise evde uyuduğu esnada kızının kafasını kesmiş olduğu kanlı orakla birlikte polis merkezine giderek kızını öldürmüş olduğunu ifade etti ve burda teslim oldu. Kaymakam görevinde bulunan Kazem Razmi, cani durumdaki babanın şu anda gözaltında tutulmakta olduğunu ve olayla alakalı olarak soruşturmanın devam etmekte bulunduğunu ifade etti. Kadın ile Aile İşlerinden Sorumlu olarak görev yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı görevinde bulunan Masoumeh Ebtekar, olayın soruşturulması amacıyla da  özel  bir emir vermiş durumda. İran'da yer alan yasalara bakılırsa baba kızına bakmakla yükümlü olduğundan dolayı kısas (idam) cezası uygulaması yapılmayacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.