Coronavirüs Çin'de 2444 can aldı

Ulusal Sağlık Komisyonu tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa ülke üzerinde Kovid-19 tespit edilmiş olan kişi sayısı 10.968 tanesinin durumu çok ciddi olmak üzre 76.936 taneye kadar çıktı.

Coronavirüs Çin'de 2444 can aldı


Ulusal Sağlık Komisyonu tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa ülke üzerinde Kovid-19 tespit edilmiş olan kişi sayısı 10.968 tanesinin durumu çok ciddi olmak üzre 76.936 taneye kadar çıktı. Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde, 648  tane yeni vakanın tespit edilmiş olduğu ve 97 kişinin ise yaşamını yitirmiş olduğu ülke üzerinde ikisi Hong Kong Özel İdari Bölgesi üzerinde bulunmak üzere toplamda yaşamını yitirenlerin sayısı 2.444 kişiye kadar ulaştı.

Bunla beraber virüs bulaşma durumu şüpheli konumunda bulunan kişilerin sayısı 4.148 kişiye, müşahede altına alınmış olan kişilerin sayısı da 106.089'a kişiye gerilemiş oldu.

Bugüne dek taburcu edilmiş olan kişilerin sayısı da  tam olarak 22.888 kişiye kadar yükselmiş oldu. Çin ana karası haricinde de vaka sayısı Hong Kong'da 69 kişiye kadar çıkmış durumdayken, Makau Özel İdari Bölgesi üzerinde de 10 kişi şeklinde bildirilmiş durumda.

İran Sağlık Bakanlığı, korona virüsü salgınıyla ilgili alakalı yapmış olduğu en son açıklaması üzerinde onaylanmış bir durumdaki vaka sayısının 28 kişi, yaşamını yitirmiş olanların sayısının 5 kişi ve şüpheli bir durumdaki vaka sayısının da 785 kişi olduğu konusunda bir bildiride bulunmuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.