Esad'dan İdlib kentindeki askerlere ziyaret

Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın Devlet Başkanı  görevinde bulunan Putin'in davet etmesinin hemen sonrasında bugün Rusya'ya uçtu.

Esad'dan İdlib kentindeki askerlere ziyaret


Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın Devlet Başkanı  görevinde bulunan Putin'in davet etmesinin hemen sonrasında bugün Rusya'ya uçtu. 2 büyük lider Amerika Birleşik Devletleri'yle yapılmış olan mutabakattan hemen sonra fazlasıyla kritik bir görüşme gerçekleştirmiş olacak. Görüşmeden hemen önce de Suriye'nin Devlet Başkanı görevinde buluna nBeşar Esed, İdlib kentinde yer alan askeri birliklere bir ziyaret gerçekleştirdi.

Esad'ın, İdlib kentinin güney kırsal bölgesinde yer alan Al Habit kasabası içerisinde askerlerle selamlaşmış olduğu görüntüler ise devlet televizyonu üzerinden paylaşıldı. Devlet televizyonu ise resmi bir şekilde, Suriye lideri Esad'ın ''cephe hattı üzerinde askerlerle bir araya gelmiş olduğu konusunda  bir duyuruda bulundu. Esad ise, iç savaşların patlak vermiş olduğu 2011 senesinden bu zamana kadar İdlib bölgesini ilk defa ziyaret etmiş bir durumda.

Geçmiş olduğumuz ay  içerisinde rejim askerlerinin yapmış olduğu saldırılarla gündeme gelmiş olan İdlib kentinde bugün hareketlilik yaşanmış oldu. Beşar Esad, İdlib kentinin en güney kısmında yer alan Türk gözlem noktasına tam tamına 15 kilometrelik bir yakında yer alan Hobait'e ziyaret gerçekleştirmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.