Hindistan'da batan gezi teknesinde 12 kişi öldü

Hindistan'ın güney bölgesinde bir tane gezi teknesinin alabora olduğu konusunda açıklamalar yapıldı. Konu ile alakalı ilk belirlemelere bakıldığında 12 kişinin yaşamını kaybettiği konusunda bilgi verilirken, 35 kişinin de kaybolduğu konusunda bilgiler aktarıldı.

Hindistan'da batan gezi teknesinde 12 kişi öldü


Hindistan'ın güney bölgesinde bir tane gezi teknesinin alabora olduğu konusunda açıklamalar yapıldı. Konu ile alakalı ilk belirlemelere bakıldığında 12 kişinin yaşamını kaybettiği konusunda bilgi verilirken, 35 kişinin de kaybolduğu konusunda bilgiler aktarıldı. Kayıp durumda bulunan 35 kişiyi arama konusundaki çalışmalar ise aralıksız olarak devam ediyor.

Andra Pradeş eyaletinde İçişleri Bakanı görevinde bulunan M. Sucharita, tamamı Hint vatandaşı tam olarak 50  tane yolcu ve 11 kişiden oluşan mürettebat taşımakta olan gezi teknesinin, Kaçuluru köyünün yakın bir bölgesinde yer alan Godavari Nehri üzerinde alabora olduğu konusunda özel bir açıklama gerçekleştirdi.

Singanapalli'den yola çıkarak turistik bir mekan olarak bilinen Papikonda'ya doğru seyir halinde bulunan teknenin alabora olmasından dolayı da en az on iki kişinin yaşamını yitirmiş olduğu, 35 kişinin de kaybolduğu konusunda açıklama yapıldı.

Nehir içerisinde kaybolduğu açıklanan 35 kişiyi arama ile alakalı çalışmaların ise aralıksız bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Yine Hindistan'da yer alan  Karnataka eyaletine bağlı olduğu açıklanan Karwar şehrinin yakınında başka bir teknenin alabora olmasından dolayı 8 kişi boğulup yaşamını yitirdi, 1 kişinin ise kaybolduğu bilgisi verildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.