İran'da ölenlerin sayısı 724 oldu

Çin'de yer alan Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan ve bütün dünyaya hızlı bir şekilde yayılma gösteren koronavirüs komşularımızdan İran'da da can almayı sürdürüyor.

İran'da ölenlerin sayısı 724 oldu


Çin'de yer alan Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan ve bütün dünyaya hızlı bir şekilde yayılma gösteren koronavirüs komşularımızdan İran'da da can almayı sürdürüyor. İran içerisinde bugün tam tamına 113 kişi daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirmiş durumdayken toplamda gerçekleşen can kaybı da 724'e kadar çıkmış oldu.

İran içerisinde etkisini günler geçmeye başladıkça daha da çok hissettirmekte olan koronavirüste, vakaların sayısı 12 bini aşmış durumdayken, bugün gerçekleşen 113 tane ölüm ile beraber toplamda gerçekleşen ölü sayısı da 724'e yükselmiş oldu.

İran Sağlık Bakanlığı da ülke içerisinde yeni tip koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirmiş olanların yaş ortalamalarının 67, hastalığa yakalanmış olanların yaş ortalamasının ise 54 olduğu konusunda açıklamada bulundu. Virüse yenik düşmüş olan en ufak kurbanın aynı zaman içerisinde lösemi hastası 3 yaşında bulunan bir çocuk olduğu ifade edildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.