İran'daki koronavirüs ölümleri artıyor

Çin'de yer alan Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şu zamana kadar 120 taneden çok ülkenin yanı sıra bölgeye yayılmış oldu.

İran'daki koronavirüs ölümleri artıyor


Çin'de yer alan Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şu zamana kadar 120 taneden çok ülkenin yanı sıra bölgeye yayılmış oldu. Kovid-19 dünyanın tamamında 126.000 taneden fazla kişiye bulaşmış durumdayken 4.700 taneden çok kişi yaşamını yitirdi. Avrupa içerisinde de Kovid-19'un bilançosu da artış gösteriyor. İtalya'da yaşamını yitirmiş olanların sayısı 1016'ya kadar yükselmiş durumdayken İspanya içerisinde de bir günde en yüksek ölüm sayısı bildirilmiş oldu. Ülke üzerinde Kovid-19 salgını esnasında yaşamını yitirenlerin sayısı 84'e kadar yükselmiş oldu. İngiltere içerisinde yer alan can kaybı da 10'a kadar çıkmış oldu. İran'da da geçmiş olduğumuz 24 saatlik bir zamanda 85 kişi virüs sebebiyle yaşamını yitirdi ve yaşamını yitirenlerin sayısı 514'e kadar yükselmiş oldu. 

İran içerisinde kovid-19 virüsünden dolayı 85 kişinin daha yaşamını yitirmiş olmasıyla yaşamını yitirenlerin sayısı 514'e, hastalığa yakalanmış olan kişilerin sayısı da 11.364'e kadar yükselmiş oldu. İran Sağlık Bakanlığının Halkla İlişkiler Sorumlusu görevinde bulunan Kiyanuş Cihanpur, geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman içinde, 1289 kişinin üzerinde yeni tip koronavirüs tespit edilmiş olduğunu, hastalığa yakalanmış olan kişilerin sayısının 11.364'e kadar çıkmış olduğunu ifade etti.

İyileşip hastanelerden taburcu edilmiş olanların sayısı 3.529 kişi olduğuda belirtildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.