İtalya'daki durum her geçen gün kötüye gidiyor

Koronavirüs ile alakalı salgınan dolayı en çok can kaybının yaşanmış olduğu ülkeler arasında bulunan İtalya'da ölenlerin sayısı günler geçtikçe çoğalmayı sürdürüyor.

İtalya'daki durum her geçen gün kötüye gidiyor


Koronavirüs ile alakalı salgınan dolayı en çok can kaybının yaşanmış olduğu ülkeler arasında bulunan İtalya'da ölenlerin sayısı günler geçtikçe çoğalmayı sürdürüyor. Ülke içerisinde, koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirmiş olanların sayısı geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde 525 kişi çoğalarak 22.170'e kadar yükselmiş oldu.

Çin'de yer alan Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan yeni tip koronavirüsle alakalı salgının Avrupa üzerinde en fazla etkilemiş olduğu ülkelerin arasında kendisine yer bulan İtalya'da bilanço git gide ağırlaşmayı sürdürüyor. İtalya içerisinde koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirmiş olanların sayısı da geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde 525 artış göstererek 22.170'e kadar yükselmiş oldu.  

Diğer taraftan, Amerika Birleşik Devletleri'nde salgından dolayı yaşamını yitirmiş olanların sayısı da geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde 4.931 kişi artış göstererek 30.990'a kadar yükselmiş oldu. Ülke içerisinde virüsün bulaşmış olduğu kişi sayısı da geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde 30.048 kişi artış göstererek 639.733'e kadar çıkmış oldu. İngiltere'de de koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirmiş olanların sayısı geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde 861 kişi artış göstererek 13.729 kişiye, vakaların sayısı da 4.618 kişi artış göstererek 103.093'e kadar yükselmiş oldu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.