İtalya'daki ölümlerde artış devam ediyor

Çin'in hemen sonrasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile alakalı salgından dolayı en fazla ölümün yaşanmış olduğu ve vakanın tespit edilmiş olduğu İtalya içerisinde bilanço her geçtiğimiz gün ağırlaşmayı sürdürüyor.

İtalya'daki ölümlerde artış devam ediyor


Çin'in hemen sonrasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile alakalı salgından dolayı en fazla ölümün yaşanmış olduğu ve vakanın tespit edilmiş olduğu İtalya içerisinde bilanço her geçtiğimiz gün ağırlaşmayı sürdürüyor. İtalya içerisinde yeni tip koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirenlerin sayısı 250 kişi daha artış göstererek 1266'ya, toplamda yer alan vakaların sayısı da 17.660 taneye kadar yükselmiş oldu. 

Ülke içerisinde 21 Şubat tarihinde patlak vermiş olan Kovid-19 salgınından dolayı bilanço aralıksız bir şekilde ağırlaşıyor. Sivil Savunma Genel Müdürü görevinde bulunan Angelo Borrelli, ülkenin tamamında yer alan Kovid-19 vakalarına yönelik olarak  son durumu, başkent Roma içerisinde günlük bir şekilde düzenlemeye devam ettiği basın toplantısı kapsamında paylaşmış oldu. Ülkenin içinde, mevcut  bir durumdaki vaka sayısının 17.660'a kadar çıkmış olduğunu açıklayan Borrelli, yaşamını yitirenlerin sayısının düne bakıldığında 250 kişi artıp 1.266'ya kadar yükselmiş olduğunu ifade etti. Diğer taraftan Borrelli'nin açıklamış olduğu söz konusu bu sayı; ''bir gün içinde açıklanmış olan en yüksek ölüm'' şeklinde kayıtlara geçmiş oldu

Sivil Savunmanın Genel Müdürü, toplamdaki ölenlerin sayısından 890 tanesinin virüsten en fazla etkilenmiş olan kuzey bölgesindeki Lombardiya Bölgesi'nden gerçekleştiğini ifade etti. Borrelli, geçmiş olduğumuz gün 1.258 şeklinde açıklamış olduğu iyileşmiş olanların sayısının bugün 181 kişi daha artış göstererek 1439'a ulaşmış olduğunu duyurdu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.