Koronavirüs konferansı koronavirüs sebebiyle iptal edildi

Bütün dünyayı etkisinin altına almış bulunan koronavirüs salgınından dolayı yapılması planlanmış olan toplu etkinlikler de iptal edilmeye başladı.

Koronavirüs konferansı koronavirüs sebebiyle iptal edildi


Bütün dünyayı etkisinin altına almış bulunan koronavirüs salgınından dolayı yapılması planlanmış olan toplu etkinlikler de iptal edilmeye başladı. Bunun dahilinde New York kentinde gerçekleştirilecek koronavirüsle alakalı konferans koronavirüs salgınından dolayı iptal edilmiş oldu. Çin'de yer alan Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan 4.000 taneden çok insanın ölümüne sebep olan 120.000 tanenin üstünde insanda görülmekte olan koronavirüs bütün dünya üzerine organizasyonları etkilemekte.

Amerika Birleşik Devletleri'nde merkezi bulunan sivil toplum ile düşünce kuruluşlarının Dış İlişkiler Konseyi (CFR) de cuma gününde New York kenti içerisinde gerçekleşmesi konusunda plan yapılan ''koronavirüs'' konusunda sahip konferansını iptal etmiş olduğu konusunda bir duyuru yaptı.

Konferans esnasında küresel boyuta ulaşan koronavirüs salgının iş yaşamına mevcut durumdaki etkileri masaya yatırılmış olacaktı. CFR öte yandan, 11 Mart tarihi ile birlikte 3 Nisan tarihlerinin arasında gerçekleştirilecek New York kentiyle birlikte Washington  kentindeki yuvarlak masa toplantılarının yanı sıra  yüz yüze yapılacak bütün konferansları da iptal etme karası almış vaziyette. 

Washington Post tarafından yapılmış olan habere bakılırsa, Amerika Birleşik Devletleri'nde görülmüş olan yeni tip koronavirüsle alakalı vakaların sayısı 1000'i geçmiş durumda. En son Washington eyaleti içerisinden 2 tane, California'nın yanı sıra New Jersey ile birlikte Güney Dakota eyaletleri arasından da birer kişi olmak üzre 5 kişinin daha yaşamını yitirmiş olmasıyla ülkede Kovid-19 sebebiyle yaşamını kaybedenlerin sayısı 31'e kadar arttı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.