Netanyahu'nun test sonucu kesinleşti

Çin içerisinde ortaya çıktıktan kısa bir zaman sonra hızlı bir şekilde dünyaya yayılmış olan koronavirüs salgını esnasında şu zamana dek 6.000 taneden fazla insan yaşamını yitirmiş durumdayken vakaların sayısı da 170.000'lere kadar yaklaşmış oldu.

Netanyahu'nun test sonucu kesinleşti


Çin içerisinde ortaya çıktıktan kısa bir zaman sonra hızlı bir şekilde dünyaya yayılmış olan koronavirüs salgını esnasında şu zamana dek 6.000 taneden fazla insan yaşamını yitirmiş durumdayken vakaların sayısı da 170.000'lere kadar yaklaşmış oldu. Bütün dünya üzerinde etkisini göstermiş olan söz konusu bu salgın alınmış olan önlemleri arttırmaktayken koronavirüs testleri halen yapılıyor. En son İsrail'in Başbakanı görevinde bulunan  Binyamin Netanyahu'nun koronavirüs ile alakalı test sonuçları kesinleşti.

Söz konusu bu virüs İsrail içerisinde bakanlarına ve hatta liderlere kadar sıçramış durumdayken, İsrail Başbakanı görevinde bulunan Binyamin Netanyahu ile birlikte ailesi koronavirüs konusunda bir test yaptırmış oldu.

İsrail Başbakanlık Ofis tarafından yapılmış olan özel bir açıklamaya bakılırsa; Netanyahu'ya uygulanmış olan söz konusu bu testin sonucu ise negatif çıkmış durumda.

Çin içerisinde ortaya çıkmış olan ve 6.513 insanın ölümüne neden olan koronavirüs, 170.000 taneye yakın insana sirayet etmiş bir vaziyette. Bu söz konusu vakaların 251 tanesi de İsrail'de bulunmakta. 4 insanın iyileşip sağlığına kavuşmuş olduğu İsrail içerisinde halen can kaybı yaşanmış değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.