O saldırıyı Rus general mi koordine etti?

Beşar Esed'in rejimi Suriye'de yer alan İdlib kenti içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne tamamen hain bir saldırı gerçekleştirilmiş ve söz konusu bu saldırılar esnasında 7 tanesi asker 1 tanesi de sivil personel olmak üzre sekiz vatandaşımız şehit olmuş idi.

O saldırıyı Rus general mi koordine etti?


Beşar Esed'in rejimi Suriye'de yer alan İdlib kenti içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne tamamen hain bir saldırı gerçekleştirilmiş ve söz konusu bu saldırılar esnasında 7 tanesi asker 1 tanesi de sivil personel olmak üzre sekiz vatandaşımız şehit olmuş idi. Rejim tarafından gerçekleştirilmiş olan hain saldırılar esnasında rejim güçlerine ait askerlerle bir tane Rus general beraber objektiflere yakalandı. Rus asıllı generalin rejime ait askerleri İdlib kentinde düzenlenen saldırılarla ilgili koordine etmiş olduğu ileri sürüldü.

Rusya içerisinde sosyal medya üzerinde yayın yapamaya devam eden ''Voyennyy Osvedomitel'' adına sahip istihbarat grubu aracılığıyla Suriye'den ilginç bir tane fotoğraf yayımlandı. Paylaşılmış olan söz konusu bu fotoğraf esnasında bir tane Rus generalin İdlib kentinde Suriye rejimine ait askerler tarafından gerçekleştirilen saldırılar esnasında rejim güçlerini koordine etmiş olduğu ileri sürüldü.

Rusya içerisinde çok büyük bir yankı uyandırmış olan fotoğrafın sonrasında halen resmi bir açıklama gelmiş değil.

İdlib kenti içerisinde çatışmaların önlenmesi amacıyla bölgeye takviye şeklinde yollanan Türk askerlerine, daha öncesinde koordine edilmiş olmasına karşın rejim unsurları tarafından topçu atışının yapılmış olduğu ifade edilmiştir..
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.