Öğrenciler alkolün dozunu kaçırdı

Birleşik Krallık içerisinde üniversiteyle alakalı sınav sonuçları konusunda açıklama yapılan binlerce sayıdaki lise öğrencisi, sınav stresinden kurtulmuş olmanın coşkusu ile birlikte kendilerini hızlı bir şekilde sokaklara atmaya başladı.

Öğrenciler alkolün dozunu kaçırdı


Birleşik Krallık içerisinde üniversiteyle alakalı sınav sonuçları konusunda açıklama yapılan binlerce sayıdaki lise öğrencisi, sınav stresinden kurtulmuş olmanın coşkusu ile birlikte kendilerini hızlı bir şekilde sokaklara atmaya başladı. Alkolün de  dozunu kaçırmış olan yaklaşık olan yarım milyon  tane öğrenci, ortaya çok fazla ilginç görüntülerin çıkmasına sebep oldu.

İngiliz Daily Mail tarafından yapılmış olan habere bakılır ise, Birleşik Krallık içerisinde üniversitelerle alakalı sınav sonuçları açıklanmış olan 500.000 tane lise öğrencisi, sınav streslerinden kurtulmuş olmanın heyecanı ile birlikte kendilerini sokaklara atmaya başladı.

Eğlence mekanları ile birlikte sokakları da doldurmuş olan öğrencilerin tamamını, sınavlardan çok yüksek puan almayı başaranlar oluşturmuş bir durumdayken, alkolün dozu çok fazla kaçtığı için ortaya de çok ilginç görüntüler çıkmış oldu.

İngiltere ile birlikte Galler ve  de İrlanda içerisinde, aynı esnada tam tamına yarım milyon tane öğrenci, sabahın ilk ışıkları görülene kadar çılgınlar gibi eğlenmeye devam etti.

Eğlenmenin dozunu fazlasıyla kaçırmış olan öğrenciler, cadde ile birlikte kaldırım üzerinde uyurken, öğrencilerden bazıları da sızmış olan arkadaşlarını evlerine kadar  taşımak mecburiyetinde kaldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.