Polis merkezi içerisinde satırlı saldırı

Amerika Birleşik Devletleri'nde elinde satır bulunan bir tane kadın, polis merkezi içerisinde elinde evraklarla çıkışa doğru yürümekte bulunan başka bir kadını rehin almak için çalıştı.

Polis merkezi içerisinde satırlı saldırı


Amerika Birleşik Devletleri'nde elinde satır bulunan bir tane kadın, polis merkezi içerisinde elinde evraklarla çıkışa doğru yürümekte bulunan başka bir kadını rehin almak için çalıştı. Rehin alınmak için uğraşılan kadın, elinde satır bulunan saldırganı itip kurtulurken; polis ekipleri elinde satır bulunan kadını şok tabancası kullanarak bayılttı ve gözaltına aldı. Meydana gelen bu olay güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Söz konusu bu olay, Kaliforniya'da yer alan Monterey kenti içerisindeki Salinas Polis Departmanı'nda gerçekleşti. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilmiş olan görüntülere bakıldığında, bir tane kadının polis merkezinde yer alan gişede işlem yapmakta bulunduğu görüldü.

Ellerindeki evraklarla çıkış kısmına doğru yürümekte olan kadın, elinde satır bulunan bir tane kadın tarafından aniden durduruldu. Sağ taraftaki elinde satır olan saldırgan, kurban olarak seçilen kadının boynunu sol koluyla tutup onu polis merkezinin iç kısmına doğru sürüklemeye başladı.


Durumun farkına varan bir tane polis, arkadaşlarını bu durumla ilgili olarak uyardı, bu sırada ise saldırganın bir anlık boşluğundan yararlanmış olan kadın, saldırganı itip kurtulmuş oldu. İçerde yer alan odadan hızlı bir şekilde dışarı çıkmış olan polisler, ellerinde yer alan şok tabancasını kullanarak kadını hemen vurdu.

Polis ekipleri olayla alakalı soruşturma başlatılmış olduğunu ifade ederken; saldırgan kadının niçin bu şekilde bir şey yapmış olduğu konusunda bir açıklama yapılmadı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.