Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert bir rest daha geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyarette bulunduğu Bosna-Hersek’te Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Şefik Caferoviç tarafından resmî törenle karşılandı. Karşılama sonrasında basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Yunanistana ''İzmiri unutma!'' sözleri sonrasında ''Benim bu anlattıklarım bir rüya değil. Bir gece ansızın gelebiliriz diyorsak ne dedim, vakti saati geldiğinde, bir gece ansızın gelebiliriz'' ifadesine yer verdi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert bir rest daha geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Şefik Caferoviç ve Başkanlık Konseyi üyeleriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Caferoviç ve Başkanlık Konseyi üyeleri heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. 

Basın toplantısı sırasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a dediği ''Ey Yunan tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen, bunun bedeli ağır olur ağır. Yunanistan'a tek cümlemiz var. İzmir'i unutma. Adaları işgal etmeniz falan bizi bağlamaz, vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerini kullanmıştı. 

Heyetler arası gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Benim bu anlattıklarım rüya değil... Eğer bir gece ansızın gelebiliriz diyorsak, bir gece ansızın gelebiliriz. Ellerinde adalar var, bu adalarda üsler var, buralardan hareketle bize karşı gayri meşru tehditler devam ederse, sabrın da bir sonu vardır. İşte o sabrın sonu selamettir. Sabrın sonu geldiğinde de biz de gereğini yaparız" ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen görüşmeyle ilgili de Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Türkiye’nin Bosna-Hersek’e yönelik kalkınma yardımlarını hız kesmeden sürdürdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “TİKA, Bosna-Hersek’te 1995 yılından bu yana bine yakın projeyi bu kapsamda hayata geçirdi. Tüm kulvarlarda Bosna-Hersek’in yanında olmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bugünkü temas ve görüşmelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.