Suriye içerisinde bir tane rus askeri yaşamını yitirdi

Suriye içerisinde Rus askeri arabasının bir binaya çarpması sonrasında bir tane Rus askerinin yaşamını yitirdiği konusunda bir açıklama yapıldı.

Suriye içerisinde bir tane rus askeri yaşamını yitirdi


Suriye içerisinde Rus askeri arabasının bir binaya çarpması sonrasında bir tane Rus askerinin yaşamını yitirdiği konusunda bir açıklama yapıldı. Söz konusu bu açıklamayı da Rus Savunma Bakanlığı gerçekleştirmiş oldu. Rusya'nın Savunma Bakanlığı aracılığıyla yapılmış olan söz konusu bu açıklama içerisinde, Rusya'nın Suriye'de yer alan Hmeymim Hava Üssü'nden çıkış gerçekleştiren Rus askeri devriyesinin kara yolu üzerinde bir tane minibüsle çarpışmış olduğu ifade edildi. Söz konusu bu çarpışmanın da etkisi ile birlikte askeri arabanın ve de  minibüsün yoldan çıkıp bir binaya çarpmış olduğu belirtildi. Söz konusu bu kazadan sonra minibüste yer alan 2 tane siville askeri araçta yer alan bir tane Rus askerin yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Kazayla alakalı olarak Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılmış olan özel bir açıklama içerisinde, söz konusu bu askerin sözleşmeli statüde görev yapmakta olduğu da ifade edildi. Bahsi geçilen bu olayın bir saldırı değil kaza olduğunu ifade eden bakanlık, karşı şeritten gelmekte olan sivil arabada meydana gelen arızadan dolayı çarpışmanın gerçekleşmiş olduğunu ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.