Teröristlerin bombalı saldırıları devam ediyor

Türkiye, Rusya'yla 10 maddeden oluşan bir mutabakata imza attı ve sonrasında ise terör örgütlerinden YPG'ye 150 saat içerisinde geri çekilmesi amacıyla bir zaman tanındı.

Teröristlerin bombalı saldırıları devam ediyor


Türkiye, Rusya'yla 10 maddeden oluşan bir mutabakata imza attı ve sonrasında ise terör örgütlerinden YPG'ye 150 saat içerisinde geri çekilmesi amacıyla bir zaman tanındı. Zaman başlamış bir durumdayken terör örgütlerinden biri olan YPG saldırılarını da devam ettirmekte. Geçtiğimiz gün Tel Abyad içerisinde bomba yükü bulunan bir arabayla gerçekleştirilen saldırı esnasında üç kişi yaşamını yitirmişti. Bugün ise başka bir tane saldırı gerçekleştirmiş olan teröristler tekrar sivilleri hedef almış oldu. Bombalı bir arabayla gerçekleştirilen saldırı esnasında 4 kişinin yaralandığı açıklandı.

Tel Abyad ilçesi içerisinde bomba yükü bulunan araç patladı. Sabah saatleri içerisinde şehir merkezine yakın bir bölgede gerçekleşen patlama esnasında 4 kişinin yaralandığı açıklandı. Söz konusu bu patlama, işlek bir caddenin üstünde yeni açılmış olan bir tane fırının yakın kısmında gerçekleşti. Fırın içerisinde maddi bir hasar tespit edildiği açıklandı. Yaralı siviller çevrede yer alan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış oldu. Yerel durumda bulunan kaynaklar ise söz konusu bu patlamanın terör örgütlerinden biri olan PKK/YPG terör örgütü tarafından gerçekleştirilmiş olduğunu ifade edildi.

Suriye'de yer alan Tel Abyad ilçesinin güneydoğu bölgesinde bulunan Suluk beldesi içerisinde patlayıcı yükü bulunan arabanın infilak etmesi sonrasında üç kişi yaşamını yitirmiş, on kişinin de yaralandığı açıklanmıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.