Trump'ı çok kızdıran olay

Kanada üzerinde ulusal  bir şekilde yayın gerçekleştiren televizyonlar arasındaki CBC kanalı, ''Evde Tek Başına'' isimli film içerisinde Donald Trump'ın  mevcut durumdaki sahnesini filmden çıkartıp çok büyük bir tartışma yaratmış oldu

Trump'ı çok kızdıran olay


Kanada üzerinde ulusal  bir şekilde yayın gerçekleştiren televizyonlar arasındaki CBC kanalı, ''Evde Tek Başına'' isimli film içerisinde Donald Trump'ın  mevcut durumdaki sahnesini filmden çıkartıp çok büyük bir tartışma yaratmış oldu. Başkan'ın en büyük oğullarından Donald Trump Jr, Twitter hesabı üzerinden ''zavallıca'' şeklinde bir paylaşımda bulunarak konuyu gündeme taşımış oldu.

Evde Tek Başına isimli seriyi bilmeyenler var mı? Orjinal ismi Home Alone 2: Lost in New York olarak bilinen film üzerinde, Macaulay Culkin'in canlandırmış olduğu karakter, Trump'a yol sormaktaydı. Sahnenin çıkartılmasıyla alakalı olarak CBC televizyonunun yetkililerinden biri olan Chuck Thompson açıklamada bulundu ve film üzerinden 8 dakikalık bir kısmın çıkartılmış olduğunu ifade etti. Thompson  açıklamasında, Trump'ın yer aldığı sahnelerin çıkartılmasını herhangi bir siyasi amaç taşımamakta olduğunu da savunmuş oldu.

Kanal  söz konusu bu kesinti işleminin, 120 dakika süren film üzerinde reklamlara yer açabilmek maksadıyla, üstüne üstlükte Trump başkan olmadan öncesinde yapılmış olduğunu ifade etti.

Başkan'ın büyük oğullarından biri olan Donald Trump Jr ise, Twitter hesabı üzerinden ''zavallıca'' şeklinde bir paylaşım yaparak Twitter platformunu sallamış oldu. Daha sonrasında atılan bağlantılı tweet üzerinde de Kanada Başbakanı'nı hedef alarak  ''Sanıyorum ki Justin T, Nato ile birlikte ticaret hususlarında onu, ödeme yapmak mecburiyetinde bırakmış olmamdan hoşlanmıyor'' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.