Ukrayna'nın içişleri bakanından çok ilginç bir öneri

Ukrayna içerisinde yakalanmış olan uyuşturucular, Bakanlar'ın arasında da çok ilginç konuşmaların meydana gelmesine sebep oldu.

Ukrayna'nın içişleri bakanından çok ilginç bir öneri


Ukrayna içerisinde yakalanmış olan uyuşturucular, Bakanlar'ın arasında da çok ilginç konuşmaların meydana gelmesine sebep oldu. İçişleri Bakanı görevinde bulunan Arsen Avakov'un yapmış olduğu ''Uyuşturucuları Rusya'ya satalım'' şeklindeki öneriye Maliye Bakanı  görevinde bulunan Oksana Markarova ise; ''Bu  fazlasıyla komik'' şeklinde bir cevap verdi.

Ukrayna'nın İçişleri Bakanı  görevinde buluna nArsen Avakov, ''Rusya içerisine uyuşturucu satışı'' şeklinde bir uyarıda bulundu.

Ukrayna'da yer alan İçişleri Bakanlığı'nın gerçekleştirilmiş olan değerlendirme toplantısı esnasına, Ukrayna'nın Emniyet Müdürü görevinde buluna nSergey Knyazev'in yıl başından bu zamana kadar 5 tondan daha çok uyuşturucu maddenin ele geçirilmiş olduğunu ifade etmesinin hemen sonrasında araya girmiş olan Bakan; ''Maliye Bakanı'na seslenmekteyim. Bu malları (uyuşturucuları) lütfen bizlerden satın alın. Paraya fazlasıyla ihtiyacımız bulunuyor. Gerekli durumda bulunan yasal düzenlemeyi de gerçekleştirin. Toptan bile verebilirim, rica etmekteyim. Burda yer alan malları da Rusya'ya gönderin, orda Dışişleri Bakanlığı'nın uçakları ile birlikte satıyorlar'' ifadelerine yer verdi.

Bunun hemen sonrasında ise gülümsemiş olan Maliye Bakanı  görevinde bulunan Oksana Markarova; ''Bu fazlasıyla komik, ancak yasal bir düzenleme gerçekleşmeden olanaksız'' şeklinde bir cevap verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.