Yaramazlık yaptığından dolayı kaynar suya sokmuş

Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan Tennessee isimli eyaletin Chattanooga isimli kentinde yaşamını sürdüren Jennifer Vaughn adına sahip bir tane büyükanne 2 yaşında bulunan Kaylee Robinson adına sahip üvey torununun ayaklarını yaramazlık yapmış olduğundan dolayı ceza olması açısından kaynar suyun içerisine koydu.

Yaramazlık yaptığından dolayı kaynar suya sokmuş


Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan Tennessee isimli eyaletin Chattanooga isimli kentinde yaşamını sürdüren Jennifer Vaughn adına sahip bir tane büyükanne 2 yaşında bulunan Kaylee Robinson adına sahip üvey torununun ayaklarını yaramazlık yapmış olduğundan dolayı ceza olması açısından kaynar suyun içerisine koydu. Bilek kısmından ayak parmaklarının olduğu yere kadar 2. derece yanık olduğu açıklanan ayağı  adeta bir balon gibi şişmiş oldu.

Yaramazlık yaptığından dolayı ufak kızın ayağını kaynar durumda bulunan suya sokan üvey büyükanne daha sonrasında ise kızı  olan Brittany Smith'i büyük bir telaşla telefonla arayıp torununun ayağına kaynar bir suyun dökülmüş olduğunu ifade etti. 9 günden beri hastane içerisinde tedavi altında olduğu açıklanan ufak kızın annesi, kızının sağlık halinin her geçen güm kötüye gitmekte olduğunu ifade etti.

Olayı incelemiş olan dedektif  ise kızı hastane içerisinde ziyaret etmiş olduğunu ve yaşamı süresince ilk defa bu şekilde bir yanık vakasıyla karşılaşmış olduğunu açıkladı.

Büyükanne tutuklanmış bir durumdayken, kızın enfeksiyon kapma konusundaki riskin çok fazla olduğunu ve ayağını yitirme tehlikesiyle de karşı karşıya bir durumda bulunduğunu ifade eden anne, internet üstünden kızının tedavisiyle alakalı olarak yardım kampanyası başlatmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.