Yeni koronavirüs vakalarının tespit edildiği açıklandı

Çin'de yer alan Hubei eyaletindeki Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan ve kısa zamanda 5 tane ülkeye yayılmış yeni tip koronavirüs (Kovid-19)ten dolayı şu zamana dek 2.810 kişi yaşamını yitirdi.

Yeni koronavirüs vakalarının tespit edildiği açıklandı


Çin'de yer alan Hubei eyaletindeki Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan ve kısa zamanda 5 tane ülkeye yayılmış yeni tip koronavirüs (Kovid-19)ten dolayı şu zamana dek 2.810 kişi yaşamını yitirdi. Ölümcül durumda bulunan virüs, bütün dünya üzerinde çok büyük bir paniğe sebep olurken; Amerika Birleşik Devletleri'nin yanı sıra Almanya ile birlikte Fransa ve de İsveç üzerinde yeni koronavirüs vakalarının tespit edildiği açıklandı.

Kaliforniyanın Valisi görevinde bulunan Gavin Newsom, Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaleti içerisinde 33 bireyde yeni tipteki koronavirüs (Kovid-19) tespit edilmiş olduğu, vakaların 5 tanesinin eyalete dışardan gelmiş olduğu da bildirdi. Newsom, vakalar üzerinden 5 tanesinin eyalete dışarıdan gelmiş olduğunu ifade etmekteyken, ilk vakanın eyalette yer alan Sacramento ilçesi içerisinde tespit edilmiş olduğunu da bildirdi.

Almanya'da yer alan Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti yetkili isimleri tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde, eyaletin Heinsberg bölgesi üzerinde 14 kişide gerçekleştirilen testlerin pozitif çıkmış olduğu ifade edildi. Heinsberg isimli bölge, eyalet içerisinde ilk koronavirüs vakalarının tespit edilmiş olduğu birkaç taraftan biri şeklinde öne çıkmaktadır. Bununla beraber, Heinsberg bölgesi üzerinde yer alan toplamdaki koronavirüs vakalarının sayısı 20 taneye kadar çıkmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.