Arnavutköy'de öğretmen skandalı

Arnavutköy ilçesinde yer alan bir ilkokul içerisinde birinci sınıf öğretmeni, okumaya yeni geçiş yapan öğrencilerine hediye etmiş olduğu kendi kitabı üzerinde cinsel içeriğe sahip hikayeler yer aldığından dolayı veliler ilk olarak öğretmeni darp etti.

Arnavutköy'de öğretmen skandalı


Arnavutköy ilçesinde yer alan bir ilkokul içerisinde birinci sınıf öğretmeni, okumaya yeni geçiş yapan öğrencilerine hediye etmiş olduğu kendi kitabı üzerinde cinsel içeriğe sahip hikayeler yer aldığından dolayı veliler ilk olarak öğretmeni darp etti. Daha sonrasında ise Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Öğretmen bunun sonrasında  açığa alınmış oldu.

B. K. ismine sahip öğretmen birkaç ay öncesinde stajyer  bir öğretmen pozisyonunda Arnavutköy ilçesinde yer alan bir ilkokul içerisinde görev yapmaya başladı. Üniversite seneleri itibariyle kitaplar yazmaya başlayan B. K., Arnavutköy ilçesinde yer alan öğrencileri arasından okuma - yazmaya geçiş gerçekleştiren birkaç  tane öğrencisine kendi yazmış olduğu kitaplardan bir kaç tanesine hediye etti. Kendilerine hediye edilmiş olan kitapları  okul bitince evlerine götürmüş olan öğrenciler, daha sonrasında anne ile babalarıyla beraber evde kitabı okumayı istedi

Kitabı iyi bir şekilde incelemiş olan velilerden bazıları, kitabın sayfalarının bazılarında cinsel içeriğe sahip diyalogların yanı sıra müstehcen bölümler bulunduğunun farkına vardı. İlkokul birinci sınıfta yer alan öğrencilerin okuma seviyesine hiç bir şekilde uygun bulunmadığını düşündükleri kitap üzerindeki bu bölümlerin farkına varan veliler öfke içerisinde soluğu okulda almış oldu. İddialara bakılırsa veliler arasından bazıları öğretmen  olarak görevli B. K.'yi darp etmiş oldu. Araya girmiş bulunan okul idarecileri ise okula gelen velileri güçlükle sakinleştirebildi. Çocuklarına hediye olarak verilen kitap içerisindeki cinsel içerikli kısımlardan dolayı öğretmen olarak görevli B. K.'den şikayetçi olmuş bulunan veliler, çocuklarının farklı bir öğretmenin sınıfına alınması konusunda talepte bulundular. Veliler okulda yer alan idareye şikayet etmiş oldukları öğretmenden öte yandan karakola gidipte şikayetçi oldu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.