Bir anlık unutkanlığı bir senesini kaybetmesine mal oldu

LGS kapsamında sınav gününün gelmesiyle öğrencilerin stresleri adeta tavan yapmış durumda. Bugün de Bolu içerisinde bir  tane öğrenci, sınavın stresinden dolayı kimliğini evde unuttu.

Bir anlık unutkanlığı bir senesini kaybetmesine mal oldu


LGS kapsamında sınav gününün gelmesiyle öğrencilerin stresleri adeta tavan yapmış durumda. Bugün de Bolu içerisinde bir  tane öğrenci, sınavın stresinden dolayı kimliğini evde unuttu. Durumu yetkili isimlere söylemiş olan talihsiz öğrenci, kimliğini alabilmesi amacıyla evine yollandı. Fakat anne ile birlikte babası işte olduğundan dolayı eve girememiş olan öğrenci, eli boş bir biçimde okula dönüş yaptı. Okul müdürünün tüm gayretlerine karşın sınava girememiş olan öğrenci büyük üzüntü yaşamış durumda. 

Sınava giriş yapmak amacıyla 50. Yıl İlköğretim Okulu'na gelmiş bulunan bir tane öğrenci, içerde gerçekleştirilen kontroller esnasında kimliğinin bulunmadığının farkına vardı. Öğrencinin bu durumla ilgili okul yetkililerine bilgi vermesinin sonrasında ufak çocuk bir otomobile bindirildi ve kimliğini alması amacıyla hemen evine yollandı.

Evine gönderilmiş olan öğrenci anne ile babası babasının işe gittiklerinden dolayı evde olmamalarından dolay yeniden okula dönüş yaptı. Öğrencinin sınava girebilmesi amacıyla elinden gelen herşeyi yapmış bulunan okul müdürü, çocuğun geçici kimlik çıkartabilmesi amacıyla Nüfus Müdürlüğü'ne yollandı.

Sınava girebilmesi amacıyla son 15 dakika kalmışken hızlı bir şekilde nüfus müdürlüğüne yollanmış olan öğrenci bütün gayretlere karşın sınava yetişemediğinden dolayı da LGS'ye girmeyi başaramadı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.