İstanbul ilinde üniversiteler eğitime ara vermiş durumda

Türkiye içerisinde koronavirüsle alakalı ilk vakanın tespit edilmesinin hemen sonrasında İstanbul ili içerisinde Kadir Has Üniversitesi eğitime ara verdiğini açıkladı.

İstanbul ilinde üniversiteler eğitime ara vermiş durumda


Türkiye içerisinde koronavirüsle alakalı ilk vakanın tespit edilmesinin hemen sonrasında İstanbul ili içerisinde Kadir Has Üniversitesi eğitime ara verdiğini açıkladı. Bahçeşehir Üniversitesi'nin yanı sıra MEF Üniversitesi ile birlikte Boğaziçi Üniversitesi ve ayrıca Bahçeşehir Koleji de mevcut durumdaki eğitimlerine online bir şekilde devam edecek oldukları konusunda açıklamada bulundu.

Kadir Has Üniversitesi ise hem öğrencilerle paylaşılan hem ise çalışanlarla paylaşılmış olan e-mail içerisinde, 6 Nisan ila 10 Nisan tarihlerinin arasında gerçekleştirilecek bahar dönemi yarı yıl tatilinin, koronavirüs tedbirinden dolayı bugün öğle saatleri itibariyle başlayacak olduğu ve 20 Mart tarihine kadar devam edeceğini açıklandı. Söz konusu bu açıklamaya bakılırsa; dersler de  23 Mart Pazartesi gününde başlamış olacak.

Bahçeşehir Koleji ile birlikte Bahçeşehir Üniversitesi ve ayrıca MEF Üniversitesi ise eğitime online bir şekilde devam edilecek olduğu konusunda duyuruda bulundu.

Boğaziçi Üniversitesi, Senato ile birlikte Üniversite Yönetim Kurulu'nun ortak bir şekilde almış olduğu kararla corana virüsü önlemlerinin dahilinde 20 Nisan ila 26 Nisan tarihlerinin arasında planlanmış durumdaki bahar tatilini, 16 Mart ila 29 Mart tarihlerinin arasına alınmış olduğunu ifade etti. Diğer taraftan Senato'nun, akademik bir durumdaki takvim üzerinde gerçekleştirilecek değişiklikler üstünde çalışmakta bulunduğu da ifade edildi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.