İTÜ Vakfı bundan böyle Doğa Koleji'nin yeni sahibi

Uzun bir zamandan beri maaş alamamakta olan öğretmenlerle birlikte velilerin eylemlerinden dolayı çok zor günler geçirmeye başlayan Doğa Koleji, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Vakfı'na ait bir okul oldu.

İTÜ Vakfı bundan böyle Doğa Koleji'nin yeni sahibi


Uzun bir zamandan beri maaş alamamakta olan öğretmenlerle birlikte velilerin eylemlerinden dolayı çok zor günler geçirmeye başlayan Doğa Koleji, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Vakfı'na ait bir okul oldu. İTÜ Vakfı söz konusu bu durumla alakalı bir açıklama yapıp satış işleminin gerçekleşmiş olduğu açıklamasında bulundu.

İTÜ Vakfı'nın yapmış olduğu açıklama ise şöyle;

''Doğa Koleji bundan böyle İTÜ ailesinin bünyesi üzerinde yer alıyor olacak. Türkiye içerisinde meydana gelen büyük dönüşümün bir parçası olarak öne çıkan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Doğa Koleji'ni de kendi bünyesi üzerine alma konusunda bir karar vermiştir.

Sayın Rektörümüz Profesör Doktor Mehmet Karaca'nın yönetmiş olduğu söz konusu bu süreç, Doğa Koleji'nin borçlarının hızlı bir şekilde yapılandırılması ve Doğa Koleji'nin komple İTÜ'ye geçmesi hususunda uzlaşmayla sonuçlanmış durumdadır.

Fazlasıyla nitelikli bir durumdaki öğrenciler yetiştirmeyi başaramış ve modern bir şekilde eğitim altyapısı bulunan Doğa Koleji'ni eğitim konusunda çok önemli bir yatırım fırsatı şeklinde değerlendirmekte olan kurumumuz, kolej bünyesi üzerinde yer alan öğretmenlerimiz ile birlikte öğrencilerimizin problemlerine çözüm sunabilmiş olmaktan da çok büyük  bir mutluluk duyuyor.

Doğa Koleji bundan sondaki dönem içerisinde İTÜ ailesinin gücünün yanı sıra deneyimi ile birlikte geleceğimizin teminatı yavrularımızın yetişmesi konusunda her zaman olduğundan  daha çok bir sorumluluk üstlenmiş olacaktır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.