LGS için 1. nakil sonuçları açıklandı

LGS ile alakalı nakil sonuçları açıklanmış bir durumda. MEB resmi sitesi üzerinde LGS için 1. nakil sonuçları sorgulama ekranı resmi bir şekilde açıldı.

LGS için 1. nakil sonuçları açıklandı


LGS ile alakalı nakil sonuçları açıklanmış bir durumda. MEB resmi sitesi üzerinde LGS için 1. nakil sonuçları sorgulama ekranı resmi bir şekilde açıldı. Binlerce sayıda öğrenci tarafından meraklı bir şekilde beklenen LGS nakil sonuçları MEB'in resmi sayfasından öğrenilebilmekte.

Milli Eğitim Bakanlığı herhangi bir şekilde saat vermediğinden dolayı LGS nakil sonuçlarının tam olarak kaçta açıklanacağı da kesin. LGS  ile alakalı nakil sonuçları, MEB'in resmi web sayfası üzerinden Sınavlar başlığının hemen altında yer alan Merkezi Sistem Sınavları bölümü içerisinde ilan edilmiş olacak. LGS ile alakalı tercih sonuçları ise; TC kimlik numarası ile birlikte doğum tarihi ve de  güvenlik kodunun girişi yapılarak öğrenilebilecek.

Yerleştirmeye esas bir şekilde 2. nakil tercihiyle alakalı başvurular da 5 ila 8 Ağustos tarihi içerisinde yapılıyor olacak. Yerleştirmeye esas olarak gerçekleştirilecek 2. nakil sonuçlarının da 10 Ağustos tarihi içerisinde duyurulmasının hemen sonrasında merkezi bir şekilde yürütülmekte olan ana yerleştirme süreci de tamamlanmış olacak.

Daha sonrasında ise hiçbir yere yerleşememiş olan öğrencilerle ilgili olarak il ve ilçe öğrenci yerleştirmeyle nakil komisyonları tarafından yerleştirme başvuruları alınmaya başlanacak ve 6 Eylül tarihi içerisinde de yerleştirme süreci tamamen bitecek.


Yerleştirmeye esas olarak gerçekleştirilen birinci nakillerle ilgili sonuçlar 5 Ağustos tarihi içerisinde açıklanmış olacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.