Teneffüs zamanlarında uzatma kararı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmış olan  yeni düzenlemeyle birlikte ara tatil uygulamasının hemen sonrasında öğrencilere bir başka müjde daha gelmiş oldu

Teneffüs zamanlarında uzatma kararı


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmış olan  yeni düzenlemeyle birlikte ara tatil uygulamasının hemen sonrasında öğrencilere bir başka müjde daha gelmiş oldu. İlkokullar içerisinde gerçekleşen teneffüs zamanları 10 dakikalık bir süreden 15 dakikalık bir süreye uzatılmış oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınmış olan ara tatil uygulamasının hemen sonrasında yeni bir tane daha düzenlemeyi yaşama geçirip öğrencilere 2. bir tane daha müjde vermiş oldu. İlkokullar içerisinde teneffüs zamanları 10 dakikalık bir zamandan 15 dakikalık bir zamana kadar uzatıldı. Ders zamanları da 40 dakika olarak işlenmeye devam ediyor olacak. İkili bir şekilde eğitim vermeye devam eden eğitim kurumları içerisinde de teneffüs ile alakalı zamanlar en azından 10 dakika olarak kullanılacak.

''Milli Eğitim Bakanlığının Okul Öncesindeki Eğitim ile İlköğretim Kurumlarının Yönetmeliği Konusunda Değişiklik Yapılmasına Yönelik Yönetmelik'' ise Resmi Gazete içerisinde açık bir şekilde paylaşıldı. Yeni gelmiş olan yönetmelik içerisinde teneffüs zamanlarının yanı sıra okula başlamayla alakalı yaş, ikili  bir şekilde eğitim, öğrencilerin devamsızlık konusundaki durumları ve okul öncesi eğitim ile alakalı daha yeni düzenlemelere de açık bir şekilde yer verilmiş oldu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.