Vakıflar Genel müdürlüğü bursla alakalı açıklama yaptı

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM)'nün ilkokul ile birlikte ortaokul ve de lise öğrencileri için verilmekte bulunan ''Ortaöğrenim Bursları'' ve ayrıca üniversite öğrencileri için verilmekte olan ''Yükseköğrenim Bursu''nun başvuruları  hızlı bir şekilde sürüyor.

Vakıflar Genel müdürlüğü bursla alakalı açıklama yaptı


Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM)'nün ilkokul ile birlikte ortaokul ve de lise öğrencileri için verilmekte bulunan ''Ortaöğrenim Bursları'' ve ayrıca üniversite öğrencileri için verilmekte olan ''Yükseköğrenim Bursu''nun başvuruları  hızlı bir şekilde sürüyor. Elini hızlı tutarak bursa başvuruda bulunanlar sonuçları merak etmeye başlarken halen hiçbir şekilde işlem gerçekleştirmeyenler de ''VGM burslarına başvuru nasıl yapılıyor?'' şeklindeki soruya yanıt aramaktalar.

9 Eylül tarihi içerisinde başlamış olan Ortaöğrenim Bursuyla alakalı başvurular 9 Ekim tarihi içerisinde sona ermiş olacak. Yükseköğrenim Bursuyla alakalı başvurular da 15 Eylül tarihi içerisinde başladı ve 30 Ekim tarihi içerisine kadar sürecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü içerisinden ortaöğrenim ile birlikte yükseköğrenim bursuyla alakalı başvurular, kuruma ait web sayfası www.vgm.gov.tr adresi üstünden yapılmakta. Söz konusu bu başvurular bilgisayar ile birlikte akıllı telefonlar ve de tablet üstünden gerçekleştirilebiliyor. Fakat akıllı telefonlarla birlikte tabletler üzerinde cihazın mevcut durumda yer alan işletim sistemi sürümlerinden kaynaklı bir takım problemler meydana gelebiliyor. Bu sebepten dolayı da söz konusu bu başvuruların masaüstü bilgisayarlarla birlikte laptop üstünden yapılması  çok daha sağlıklı desek yanlış olmaz..

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilmekte olan Ortaöğrenim ile birlikte Yükseköğrenim Bursları, öncelikli bir şekilde anne ya da babası yaşamda bulunmayan, maddi durumu yetersiz durumda bulunan öğrencilere veriliyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.