Velilerden MEB'e şikayet yağmış durumda

Milli Eğitim Bakanlığı, velilerin şikayette bulunmasının ardından özel okulların durumuyla alakalı bir takım açıklamalarda bulundu.

Velilerden MEB'e şikayet yağmış durumda


Milli Eğitim Bakanlığı, velilerin şikayette bulunmasının ardından özel okulların durumuyla alakalı bir takım açıklamalarda bulundu. Özel eğitim kurumlarının, öğrencilerin eğitim hakkı ilk sırada yer almak üzere bünyesinde yer alan öğretmenlerle birlikte personellerin haklarını da gözetip velilerin, maddi talepleri ile beraber manevi talepleriyle alakalı yapmakla yükümlü bulundukları düzenlemelerin çok yakın takipçisi olunacağı ifade edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB), özel olarak faaliyet gösteren öğretim kurumlarının, öğrencilerin eğitim hakları ilk sırada yer almak üzere bünyesine yer alan öğretmenlerle beraber personellerin haklarını da gözetip velilerin, maddi talepleriyle beraber manevi istekleriyle alakalı yapmakla yükümlü bulundukları düzenlemelerin yakın takipçisi olunacağı ifade edildi. Bakanlık tarafından yapılmış olan yazılı açıklama üzerinde, özel öğretim kurumlarının salgınla alakalı süreçte başlamış olan yeni dönem içerisindeki hizmet koşullarının, Bakanlığın alakalı birimleri aracılığıyla hassasiyetle takip edilmekte olduğu, kurum temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile birlikte gerekli değerlendirmelerin yapılmakta olduğu da ifade edildi.

Bu söz konusu süreç içerisinde önceliğin öğrencilerin yanı sıra veliler ile birlikte öğretmenler ve de personellerin sağlıklı, güvenilir bir ortam içerisinde eğitim ve öğretim faaliyetlerinden faydalanması ve eğitimin devamlılığına da yer verildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.