2020 senesinde Türkiye'ye yapılan dijital para transferlerinde 3 katlık artış

Dünya üzerindeki en hızlı büyüme gösteren para transfer firmalarından bir tanesi olarak öne çıkan TransferGo, 2020 senesini çok başarılı bir biçimde kapatmış durumdayken, 2021 senesiyle ilgili olarakta önüne çok önemli hedefler koymuş oldu

2020 senesinde Türkiye'ye yapılan dijital para transferlerinde 3 katlık artış


Dünya üzerindeki en hızlı büyüme gösteren para transfer firmalarından bir tanesi olarak öne çıkan TransferGo, 2020 senesini çok başarılı bir biçimde kapatmış durumdayken, 2021 senesiyle ilgili olarakta önüne çok önemli hedefler koymuş oldu. Firma, Türkiye organizasyonu içerisinde ardımızda bırakmış olduğumuz sene elde edilmiş olan verileri ve  de işlemler konusundaki artış rakamlarını açıklamış oldu.

TransferGo 2020 senesinin sonunda global bir seviyede toplam olarak 2.5 milyon tane müşteriye ulaşmış durumdayken, hizmet vermiş olduğu ülkelerle alakalı sayıyı da 67’ye kadar yükseltmiş oldu. Türkiye ayağı içerisinde de, TransferGo hizmetleriyle beraber Avrupa üzerinden Türkiye’ye gerçekleştirilmiş olan transferler, 2020 senesinde 2019 senesine bakıldığında tam  tamına 3 kat artmış oldu. Aynı zaman zarfı içerisinde, yeni müşterilerle alakalı sayıda da 2 kat artış oldu.

TransferGo adlı şirketin ülkemizde  elde etmiş olduğu kayda değecek seviyedeki yeni müşteri sayısı artışına yönelik olarak en yüksek itici güçlerinden bir tanesi de , TransferGo adlı platformun Arkadaş Öner isimli programı olmuş durumda. Davet edilmiş olan her  bir arkadaşla ilgili 22 Euro tutarında para hediye etmekte olan programın da getirmiş olduğu özel ivme, TransferGo adlı platforma 2019 senesine göre 3 kat daha çok yeni müşteri kazandırmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.