Akbank'tan kredi faizi açıklaması

Kamu bankaları tarafından konut kredisi faizleri üzerinde başlatmış oldukları indirimle alakalı kampanyaya Akbank'ta katılmış oldu.

Akbank'tan kredi faizi açıklaması


Kamu bankaları tarafından konut kredisi faizleri üzerinde başlatmış oldukları indirimle alakalı kampanyaya Akbank'ta katılmış oldu. Banka kredi tutarı üzerinde herhangi bir şekilde sınır bulunmadan faizle alakalı oranını %1,35 oranına kadar indirmiş oldu.

Akbank tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılır ise söz konusu bu  banka, konut kredisi konusunda kredi tutarı üzerinde herhangi bir  şekilde sınır bulunmadan %1,35 tutarından başlayan faiz oranlarını uygulamaya başlamış oldu. Akbank'ın müşterileri talep ile birlikte tercihlerine bakılarak çok daha uygun ödeme seçeneklerinden de yararlanabiliyor olacak.

Açıklama içerisinde konuya yönelik olarak görüşleri de bulunan Akbank Perakende Bankacılık'ın Genel Müdür Yardımcısı görevinde bulunan Bülent Oğuz, müşterilerinin bütün finansal durumda bulunan ihtiyaçlarını en iyi koşullar ile karşılamayı temel bir ilke şeklinde benimsemiş olduklarına da vurgu yaptı.

Müşterileri için hayallerinde yer alan eve hızlı bir şekilde sahip olmaları amacıyla, isteklerini  hiç bir şekilde ertelemeden, kira ödüyor gibi kredi taksiti ödeyebilme olanağını sunmuş oldukları konusunda açıklama yapan Oğuz; ''Bütün bunların yanında, 5 ila 10 senelik vade aralığı bulunan konut kredisiyle alakalı faiz oranımızı da %1,35 oranına çekmiş olduk. Ekonomimizin canlanabilmesi ile birlikte istikrarlı bir şekilde büyüme düzeyine ulaşabilmesi amacıyla çalışmalarımızı  da tamamen aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.