Balıkesir ilinin ilk tanzim satış yeri açıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin tarafından sebze ile birlikte  meyve fiyatlarını düşürebilmek amacıyla ilk tanzim satış noktası resmi bir şekilde kurulmuş oldu.

Balıkesir ilinin ilk tanzim satış yeri açıldı


Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin tarafından sebze ile birlikte  meyve fiyatlarını düşürebilmek amacıyla ilk tanzim satış noktası resmi bir şekilde kurulmuş oldu.

Toplu Taşıma Merkezi içerisinde türlü sebze ile meyve ürünlerinin bulunmakta olduğu  tanzim satış noktasına  çok büyük bir ilgi göstermekte olan vatandaşlar adeta bir kuyruk oluşturmuş oldu. Alanı dolaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Zekai Kafaoğlu,  yapmış olduğu açıklama içerisinde, son dönemlerde ülke içerisinde özellikle de tarım ürünleri içinde fiyatların  yükselmesinden dolayı çok ciddi bir spekülasyon oluşmakta olduğunu söyledi.

Vatandaşların ise bu durumdan çok fazla mağdur olmamasından dolayı Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep  Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile birlikte İstanbul ile Ankara ilinde kurulmuş olan tanzim satış  noktalarının peyderpey öteki illere de yayılmış olduğunu ifade eden Kafaoğlu, sözlerini  şu şekilde devam etti;

''Vatandaşımız için ucuz bir şekilde sebze yedirmek amacıyla büyük bir çaba sarf etmekteyiz. Bununla  alakalı bir şekilde Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığımız ile birlikte Büyükşehir Belediyesine  bağlı bulunan BATAŞ firmasıyla bu organizasyonu yapmaktayız. Ürünleri ise Tarım Kredi  Kooperatifi'nin aracılığı ile almaktayız. Özellikle de Balıkesirli üreticileri hiç bir şekilde mağdur  etmemek amacıyla Balıkesir ili içerisinde üretilmekte olan marul ile birlikte karnabahar ve kelemleri de  Balıkesir asıllı  üreticilerden alıp, vatandaşlarımıza direkt olarak ulaştırmayı hedeflemekteyiz. Böylelikle fiyatlarda özel bir denge oluşabilsin, vatandaş hiç bir şekilde mağdur olmasın diye çok ciddi bir şekilde çaba  göstermekteyiz.''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.