Bir kredi faiz indirimi de Ziraat Bankası'ndan geldi

Merkez Bankası tarafından alınan kararla politika faizlerinin  %19,75 oranından %16,50 oranına düşürülmesinin hemen sonrasında bankalar da teker teker kredi faizleri konusunda indirime gitmeye başlamış bir durumda.

Bir kredi faiz indirimi de Ziraat Bankası'ndan geldi


Merkez Bankası tarafından alınan kararla politika faizlerinin  %19,75 oranından %16,50 oranına düşürülmesinin hemen sonrasında bankalar da teker teker kredi faizleri konusunda indirime gitmeye başlamış bir durumda. Türk Eximbank ile birlikte Türkiye İş Bankası'nın almış olduğu  faiz indiriminden hemen sonra bir indirim yapma kararı da Ziraat Bankası'ndan gelmiş oldu. Ziraat Bankası kredi faiziyle alakalı oranlarını 16 Eylül tarihi itibarinden geçerli olmak üzre indirmiş bir durumda.

Kurumsal kredilerle alakalı faiz oranlarını aylık %13 ila %15,5 aralıklarına kadar indirme konusunda bir karar almı olan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisiyle alakalı faiz oranlarını da maaş müşterilerime özel olarak aylık %1,25 oranına ve maaş dışında yer alan müşterileri için de aylık %1,35 oranına kadar düşürmüş bir durumda.

Konut kredisi konusunda 500.000 Türk Lirası  ve üstünde çekilecek olan krediler üzerinde faiz oranını aylık olarak %1,19 oranında belirlemiş olan Ziraat Bankası, 500.000 Türk Lirası tutarının altında çekilecek konut kredileri konusunda ise faiz oranını aylık olarak %0,99 olarak uygulamış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.