Çiftçilere müjde verildi

Hazine ile Maliye Bakanı görevinde bulunan Berat Albayrak, Sivas ili içerisinde iş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelmiş oldu.

Çiftçilere müjde verildi


Hazine ile Maliye Bakanı görevinde bulunan Berat Albayrak, Sivas ili içerisinde iş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelmiş oldu. 2020 senesinde enflasyonun yanı sıra faiz üzerinde kalıcı bir şekilde tek hanenin görülecek olduğunu ifade eden Albayrak, çiftçiler için de özel  bir müjde vermiş oldu. Albayrak yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''Ziraat Bankası geri ödeme konusunda problem yaşamakta bulunan çiftçilere borçları %9 oranındaki bir faizle beş seneye kadar vadelendirmiş olacak'' ifadelerine yer verdi.

Hazine ile Maliye Bakanı görevinde bulunan Berat Albayrak'ın yapmış olduğu açıklamalardan satır başları şöyle;

''2019 senesini beklentilerin çok daha ilerisinde bir performansla kapatmış olduk. Türkiye ise 2019 senesinin son çeyreklik kısmında %5 seviyesinde büyümüş olacak. Kur üzerindeki saldırıdan bu zamana kadar Türk Lirası %10 seviyesinde bir değer kazanmış oldu. 2019 senesinde ise %0,5 seviyesinde pozitif  bir büyümeyi yakalamış olacağız. 2020 senesinde enflasyon ile birlikte faiz konusunda kalıcı tek haneyi görmüş olacağız. Geri ödeme konusunda problem yaşamaya başlayan çiftçiler için, Ziraat Bankası da mevcut durumdaki borçları %9 oranındaki bir faizle 5 seneye  kadar vadelendirmiş olacak.''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.