Denizbank'tan emekliler için promosyon açıklaması

DenizBank, Sosyal Güvenlik Kurumu'yla imzalamış olduğu özel bir protokol dahilinde maaşını üç sene süresince bankadan alma sözü vermiş olan emekli müşterileri için maaş miktarlarıyla orantılı bir şekilde sırasıyla 1500 Türk Lirası tutarının altındakilere 675 Türk Lirası tutarında, 1.500 Türk Lirası ila 2.500 Türk Lirası tutarının arasındakilere 850 Türk Lirası tutarında, 2.500 Türk Lirası ve üstün içinde 1.000 Türk Lirası tutarına kadar ulaşan nakit kazanma fırsatı sağlamış oluyor.

Denizbank'tan emekliler için promosyon açıklaması


DenizBank, Sosyal Güvenlik Kurumu'yla imzalamış olduğu özel bir protokol dahilinde maaşını üç sene süresince bankadan alma sözü vermiş olan emekli müşterileri için maaş miktarlarıyla orantılı bir şekilde sırasıyla 1500 Türk Lirası tutarının altındakilere 675 Türk Lirası tutarında, 1.500 Türk Lirası ila 2.500 Türk Lirası tutarının arasındakilere 850 Türk Lirası tutarında, 2.500 Türk Lirası ve üstün içinde 1.000 Türk Lirası tutarına kadar ulaşan nakit kazanma fırsatı sağlamış oluyor. Aynı zaman içerisinde emekliler %0,99 faiz oranlarıyla 60 aya kadar ulaşan vadelerle ihtiyaç kredisi seçeneğinden yararlanabilmekte.

DenizBank öte yandan, emekli hizmet paketinin dahilinde maaş müşterileri için şubeler üzerinde işlem önceliğinin yanı sıra uygun faizlerle ihtiyaç kredileri ile birlikte acil nakit ihtiyacı olduğu zaman Kurtaran Hesap, internet bankacılığından bedava bir şekilde havale ile birlikte EFT, Türkiye'nin yanı sıra dünyada yer alan bütün ATM'lerden bedava para çekme ile birlikte hesap bakiyesini sorgulama, vadeli mevduatlara özel faiz oranları ile birlikte hesap işletim ücretinin muafiyeti fırsatlarını sunmakta. DenizBank'ın emekli olanlara özel kredi kartı olarak öne çıkan Emekli Bonus'ta bütün Bonus özellikleri yer alıyor. Emekli Bonus ile birlikte alışverişler taksitlendirilebilmekte, gerçekleştirilen harcamalardan bonus kazanılabilmekte, biriktirilmiş olan bonuslarla program ortağı olanlardan da bedava alışveriş yapabilmekte. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.