Emekliler 1 Mart'ta yeni promosyonlarını alacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'yla bankaların arasında 1 Mart 2017 tarihi içerisinde imzası atılan protokolle ilk kez toplu bir şekilde başlatılmış olan emeklilere promosyon uygulaması üzerinde üç sene geride kalmış durumda.

Emekliler 1 Mart'ta yeni promosyonlarını alacak


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'yla bankaların arasında 1 Mart 2017 tarihi içerisinde imzası atılan protokolle ilk kez toplu bir şekilde başlatılmış olan emeklilere promosyon uygulaması üzerinde üç sene geride kalmış durumda. Bu dönemle ilgili olarak 1.000 Türk Lirası tutarında aylık almakta olanlara 300 Türk Lirası tutarında, 1.000 Türk Lirası ila 2.000 Türk Lirası tutarında arasında aylık almakta olanlara 375 Türk Lirası tutarında, 2.000 Türk Lirası tutarı ve üstünde aylık alanlara da 450 Türk Lirası tutarında uygulanmaya devam edilen banka promosyonuyla ilgili pek çok emeklinin sözleşme zamanı Şubat ayından itibaren sona ermiş olacak. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'yla Türkiye Bankalar Birliği Şubat ayı içerisinde tekrardan masaya oturmuş olacak.

Promosyon amacıyla emekli  birey bankaya giderek 3 sene boyunca geçerli  bir promosyon sözleşmesi imzalamakta. Emekliye ikinci bir promosyon şeklinde 1 Mart 2020 tarihinden itibaren yeni ödemeler yapılmış olacak.

Emekli bireylerin promosyon ödemeleri bankalar arasında yer alan rekabeti de kızıştırmış durumda. Bankalardan bazıları emekli maaşını 3 sene süresince kendisinden alma sözü vermiş olan emekliler için  1.250 Türk Lirası tutarına kadar ulaşan nakit kazanma fırsatını da sunmuş oluyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.