Emirates 6 şehire daha uçmaya başladı

Firmanın uçuş ağı Ağustos ayı içerisinde 50 taneden çok kenti Dubai’ye ve aynı zamanda Dubai üstünden birbirine bağlamaya başlıyor.

Emirates 6 şehire daha uçmaya başladı


Firmanın uçuş ağı Ağustos ayı içerisinde 50 taneden çok kenti Dubai’ye ve aynı zamanda Dubai üstünden birbirine bağlamaya başlıyor.

Emirates şirketi, Cenevre (15 Temmuz tarihi itibariyle) ile birlikte Los Angeles (22 Temmuz tarihi itibariyle), Darüsselam (1 Ağustos tarihi itibariyle), Prag ve ayrıca  Sao Paulo (2 Ağustos tarihi itibariyle) ve som olarak Boston (15 Ağustos tarihi itibariyle) uçuşlarına devam etme kararı alarak yolcularına çok daha fazla seyahat seçeneği sunacak olduğu konusunda  duyuruda bulundu.

Böylelikle firmanın uçuş ağı Avrupa üzerinde tam tamına yirmi nokta ile birlikte Asya Pasifik bölgesinde yer alan 24 nokta da dahil olmak üzre Ağustos ayının orta zamanına kadar 58 tane kente ulaşmış olacak.

Emirates  şirketinin Ticari İşler Direktörü görevinde bulunan Adnan Kazım yapmış olduğu açıklamada Dubai’nin tekrardan açılmış olduğu konusunda duyuru yaptıkları tarihten bu zamana kadar ve bir de uçuş ağı bağlantılarını kademeli bir şekilde yeniden tesis etme esnasında sunmakta oldukları seyahat seçeneklerinin artış göstermesi sebebiyle, yolcuların ilgileriyle beraber taleplerinde de bir artış yaşandığını dile getirdi. Uçuşla alakalı operasyonlarına devam edebilmek amacıyla bütün paydaşlar ile birlikte yakın temas halinde aralıksız bir şekilde çalışmayı sürdürürken, yolcularla beraber personellerinin sağlığını ve aynı zamanda güvenliklerini korumaya yönelik bütün gereken tedbirlerin uygulanmasını sağladıklarını açık bir şekilde ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.