Engellilere kredi kartı veren bankalar

Engelli maaşı alan kişilerin kredi kartı ve kredi almaları en çok araştırılan gündem konularından biri haline geldi.

Engellilere kredi kartı veren bankalar


Engelli maaşı alan kişilerin kredi kartı ve kredi almaları en çok araştırılan gündem konularından biri haline geldi. Devlet tarafından engelli vatandaşlara tanınan ayrıcalıklar her geçen gün arttığı gibi, bankalarında sunduğu ayrıcalıklar aynı oranda artmaktadır. Kamu ve katılım bankaları engelli kişilere kredi ve kredi kartı imkanı sağlıyor. Türkiye genelinde çıkartılan özel kanunlar ve farkındalık kampanyalarına kayıtsız kalmayan bankalar, engelli vatandaşlara özel birçok kampanyaya imza atmıştır. Kredi kartları, krediler gibi alanlarda öncelik sağlayan bankalar, hizmet kalitesi için şube ve müşteri hizmetleri aracılığı ile de önceliği engelli vatandaşlarımıza veriyor. Kampanyalarda bazı bankalar dosya masrafı ve aidat almazken, bazı bankalar faiz oranlarını düşük tutmakla yetiniyor. Engellilere kredi ve kredi kartı veren bankalar denildiğinde akıla ilk gelenleri sizler için sıraladık.


Vakıfbank
Vakıfbank engelsiz kredi kartı, vatandaşların gelir belgelerini getirmeleri üzerine hizmete açılabilen kredi kartlarından bir tanesidir. Kredi kartı ve kredi çekme işlemlerinde gelir belgenizi getirmeniz yeterli olacaktır.

İş Bankası
İş bankası engellilere özel çıkarttığı kredi kartlarında aidat sorununu ortadan kaldırıyor. Faiz oranlarını da düşük tutan İş Bankası,  kredi işlemlerinde ise gelir belgesi, ikametgah belgesi, fatura ile şubelere gitmesi gerekiyor.

QNB Finansbank
QNB Finansbank engellilere ayrıcalık tanıyan herhangi bir özelliği yok fakat gelir belgesi ile gelen tüm engelli vatandaşlara gerekli kolaylıkları sağlamaya çalıştıklarını söyleyebiliriz.

Kuveyt Türk
Engelli bireylere özel olarak bloke teminatlı kredi ve kredi kartı hizmeti sunan Kuveyt Türk, engelli vatandaşlara özel kampanyaları da sürekli geliştirmektedir. Özel kampanyalarla farkındalık yaratmak isteyen Kuveyt Türk bunu başarmış diyebiliriz.

Ziraat Bankası
Engelsiz destek sloganı ve kampanyası altında engelli vatandaşlara kredi ve kredi kartı hizmeti sunuyor. Tüm hizmetlerin yanı sıra engelli vatandaşlardan aidat ve masrafları almıyor. Faiz oranlarını engelli vatandaşlara özel hazırlıyor.

Garanti Bankası
Düşük faiz oranları ile birlikte aidatta almayan banka, engelli vatandaşlara hizmet kalitesi sunmayı amaçlıyor. Nüfus cüzdanı, gelir belgesi, 1 adet vesikalık fotoğraf ve ikametgah belgesi ile başvuru yapabilirsiniz.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.