Kredi kartı tek çekimde taksilendirme nedir?

Ülkemizde kredi kartı kullanım yoğunluğu her geçen gün artarak devam etmektedir. Yapılan araştırmalara göre ülkemizde hemen herkeste en az bir adet kredi kartı var.

Kredi kartı tek çekimde taksilendirme nedir?


Ülkemizde kredi kartı kullanım yoğunluğu her geçen gün artarak devam etmektedir. Yapılan araştırmalara göre ülkemizde hemen herkeste en az bir adet kredi kartı var. Kredi kartı cebimizde nakit para taşımamak ödemeyi daha kolay yapmak ve sıkışık zamanlarımızda bize yardımcı olmak için önemli bir ödeme aracı. Kredi kartları ile alışveriş yaparken bir ay boyunca yaptığımız harcamalar ekstre olarak bize posta veya e posta yoluyla gelir ve bizde o ay o borcu ödemekle yükümlü kılınırız. Bu yazıda sizlere kredi kartına tek çekim taksit yapan bankaları anlatacağız.

Son zamanlarda kredi kartına tek çekim taksit  yapılmaya başlandı. Eskiden harcamalarımızı ay sonu ödemek zorundayken, şimdi ise belirli bir tutarın üzerindeki harcamalarımızı taksitlendirerek daha sonra  ödeyebiliriz. Kendimize veya evimize arkadaşlarımıza bir şey alırken fiyatının yüksek olması durumunda bunu tek seferde
ödeyip ay sonu gelen yüksek ekstreyi ödemek zorunda kalmak istemeyiz. Bu nedenle yüksek fiyatlı alışverişlerde tek çekim yaparken harcadığımız tutarı taksitlendirebiliriz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.