Milli servetler çürüyor

Ankara ilinde trafik cezası konusundaki borçlar veyahut farklı sebeplerle icralık olduğundan dolayı trafikten men edildikten sonra Etimesgut ilçesinde yer alan yediemin otoparkına çektirilmiş olan otomobil ile birlikte motosikletler çürümeye terk edilmiş durumda.

Milli servetler çürüyor


Ankara ilinde trafik cezası konusundaki borçlar veyahut farklı sebeplerle icralık olduğundan dolayı trafikten men edildikten sonra Etimesgut ilçesinde yer alan yediemin otoparkına çektirilmiş olan otomobil ile birlikte motosikletler çürümeye terk edilmiş durumda. Senelerdir otopark içerisinde yer alan yüzlerce sayıdaki araba da adeta hurdaya dönmüş durumda. Otopark içerisinde, çok fazla sayıda lüks otomobilin yanı sıra ambulans ile beraber tır, otobüs ve  de kamyonet benzerinde arabalar da yer alıyor.

20 dönümlük çok büyük bir arazinin üstüne kurulmuş otopark içerisinde 4.300 tane araba ve 1.000 taneye yakın motosiklet olduğunu ifade eden işletmecilerden Aziz Öner açıklamasında; ''Bizler de otoparkı işletenler olarak fazlasıyla büyük bir sıkıntı yaşıyoruz, zira bundan böyle buraya gelmiş olan arabalara yer bulamamaktayız. Buraya gelmiş olan arabalar ise hiç bir şekilde çıkmamakta, her gün ortalama olarak 100 tane araba gelmiş oluyor fakat 10 tane araba çıkış yapıyor. Ki burda beklemekte bulunan arabaların ise değeri sürekli olarak düşmekte'' ifadelerine yer verdi.

İcra yoluyla satışa sunulmuş olan arabaların ise fazlasıyla geç satılmakta olduğunu ifade eden Öner açıklamasında; ''Bugün içerisinde 100.000 Türk Lirası tutarında bir değeri bulunan araba altı ay sonrasında 70.000 Türk Lirası tutarında, 80.000 Türk Lirası tutarına kadar düşmüş oluyor. Hem mal sahipleri zarar etmiş oluyor, hem ise devletimiz zarar etmiş oluyor. şöyle bir bakın 20 dönüm büyüklüğünde bir arazi üzerindeyiz ancak burası bize hiç bir şekilde yetmemekte. Gelmiş olan arabalar da satılmamakta zira burda çürümeye bırakılıyor. Şu zamanlarda ise plakasız bir şekilde motorlar gelmeye başladı. 5 ila 6 sene boyunca burda kalmış olan motorlar bulunuyor ancak kimse gelip bunları burdan almıyor'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.