Rusyanın en iyi 4. bankası Credit Europe Bank oldu

FİBA Grubu’nun tam tamına 12 tane ülke üzerinde faaliyet göstermeye devam eden finans yatırımlarından Credit Europe Bank, Rusya’da yer alan en önemli finans portallarından biri olarak öne çıkan Banki.ru tarafından yapılmış 'Müşteri hizmet kalitesi ve memnuniyeti' araştırması kapsamında, daha önceki seneye göre bakıldığında altı basamak birden yükselip ülkenin en iyi dördüncü bankası seçişmiş oldu.

Rusyanın en iyi 4. bankası Credit Europe Bank oldu


FİBA Grubu’nun tam tamına 12 tane ülke üzerinde faaliyet göstermeye devam eden finans yatırımlarından Credit Europe Bank, Rusya’da yer alan en önemli finans portallarından biri olarak öne çıkan Banki.ru tarafından yapılmış 'Müşteri hizmet kalitesi ve memnuniyeti' araştırması kapsamında, daha önceki seneye göre bakıldığında altı basamak birden yükselip ülkenin en iyi dördüncü bankası seçişmiş oldu. Credit Europe Bank, tam olarak 1997 senesinden bu zamana kadar faaliyet göstermekte olduğu Rusya içerisinde 6 milyon  tane bireysel müşteriye hizmet vermeye devam ediyor. 

 

FİBA Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin ise yapmış olduğu açıklamalarda Credit Europe Bank’ın faaliyet göstermekte olduğu 12 ülke içerisinde de hizmet kalitesiyle ayrışmış olduğunu açıkça vurguladı. Credit Europe Bank Genel Müdürü Haluk Aydınoğlu ise Rusya’nın ekonomik bir şekilde en fazla gelişmiş 22 tane kentinde 49 farklı şubeyle faaliyet göstermiş olduklarını, ATM ile birlikte Satış Ofisleriyle beraber tam tamına 77 kente yayılmış olduklarını ifade etti.

Aydınoğlu ayrıca Rusya'da yer alan en önemli dijital finansal yayınlardan Banki.ru aracılığıyla 2019 senesi içerisinde de Mevduat Ürünü ödülüne layık görülmüş olduklarını ifade etti.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.