Soma Holding'e ait olan gökdelen icra yoluyla satılacak

Manisa ilinin Soma ilçesinde gerçekleşen maden faciasından dolayı gündeme gelmiş olan Soma Holding'in Maslak Spine Tower üzerine yer alan 48 tane ofisi, icra yoluyla satışa çıkartıldı.

Soma Holding'e ait olan gökdelen icra yoluyla satılacak


Manisa ilinin Soma ilçesinde gerçekleşen maden faciasından dolayı gündeme gelmiş olan Soma Holding'in Maslak Spine Tower üzerine yer alan 48 tane ofisi, icra yoluyla satışa çıkartıldı. İstanbul İcra Müdürlüğünün üstünden yürütülmekte olan bu takip işlemi kesinleşmiş bir durumda. Bankada görevli olan avukatlar, Soma Holding bünyesinde gözüken Spine Tower'da yer alan 48 tane ofisle alakalı haciz işlemi gerçekleştirdi. Satışı talep edilen ofislerle alakalı belirlenmiş bedelde 82 milyon Türk Lirası civarında.

Söz konusu banka, Alp Gürkan ile birlikte oğlu olan Can Gürkan'a yönelik  olarak bir icra takibi başlatmış oldu. İstanbul İcra Müdürlüğü'nün üstünden yürütülmekte olan takip işlemi tamamen netleşmiş bir durumda. 48 tane ofisle ilgili olarak belirlenmiş toplamdaki bedel 82 milyon 420.000 Türk Lirası tutarında. Her bir tane ofis farklı farklı ihale edilmiş olacak.

Spine Tower isimli kule, 9 tanesi yer altında, 47 tanesi de yer üzerinde olmak üzre toplamda 56 kattan meydana geliyor. Deniz üzerinden yüksekliği  tam olarak 300 metre, yerden mevcut durumdaki yüksekliği ise  191 metreye kadar ulaşmakta olan Spine Tower üzerinde. 9.000 metrekare büyüklüğe sahip taban üstünde, 140.000 metrekare büyüklüğünde kapalı, 12 dönüm büyüklüğünde bir yeşil alan, değişik özellik ve boyutlara sahip 80 tane de daire yer almakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.