Su faturası için indirim müjdesi

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Doçent Doktor Mustafa Tuna'nın göreve başlaması ile beraber 16 ilçe içerisinde gerçekleştirilen su indiriminden sonra bütün aboneler için 17 Eylül tarihi itibariyle de %17'lik bir indirim yaşama geçirilmiş oldu.

Su faturası için indirim müjdesi


Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Doçent Doktor Mustafa Tuna'nın göreve başlaması ile beraber 16 ilçe içerisinde gerçekleştirilen su indiriminden sonra bütün aboneler için 17 Eylül tarihi itibariyle de %17'lik bir indirim yaşama geçirilmiş oldu. Başkentliler için su faturaları içerisinde yeni bir tane indirim müjdesi daha gelmiş oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesisinin Belediye Meclisi, daha öncesinde su fiyatları ile birlikte vidanjörler ve de sayaç sökme - takma ücretleri ile ilgili gerçekleştirmiş olduğu indirimlerin sonrasında bu defa da su faturaları içinde abonelerden her ay alınmakta olan 5 Türk Lirası tutarındaki ''Şube yolu bakım'' ücretini kaldırmış olduğunu açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı kapsamında, Başkentlileri çok daha yakından ilgilendirmekte olan çok önemli bir karara imza atılmış oldu.

ASKİ'nin her ay su faturalarına yansıtmakta olduğu 5 Türk Lirası tutarındaki ''Şube yolu bakım'' ile ilgili ücretinin kaldırılmasına yönelik olarak Başkanlık yazısı Büyükşehir Meclisi içerisinde detaylıca görüşüldü.

ASKİ Genel Müdürlüğü'nün 2019 senesi hizmet tarifelerine yönelik olan kararının Hukuk ve de Tarifeler Komisyonu içerisinde görüşülmesinin hemen sonrasında Meclis içerisinde oy birliğiyle kabul edilmiş olan yeni kararda, ''Her ay su faturalarına yansıtılmış olan 5 Türk Lirası tutarına sahip ''şube yolu bakımı'' ücretinin kaldırılması için karar verilmiştir'' ifadelerine yer verildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.