TOKİ yeni bir kampanya yaptı

Çevre ile Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından bu sene ikincisi düzenlenen söz konusu kampanya üzerinde alıcılara peşin ödeme halinde %22 seviyesinde bir indirim gerçekleştirilecek.

TOKİ yeni bir kampanya yaptı


Çevre ile Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından bu sene ikincisi düzenlenen söz konusu kampanya üzerinde alıcılara peşin ödeme halinde %22 seviyesinde bir indirim gerçekleştirilecek. Borcunu erken bir şekilde ödeyerek tapusuna hızlı bir şekilde sahip olma konusunda isteği olanlar için indirim kampanyasıyla alakalı başvurular yarın başlamış olacak.

Söz konusu bu kampanyadan tüm borç bakiyesini kapatamıyor olacak vatandaşlar da fayalanabilecek. Bu söz konusu kişiler, borç bakiyesinin %25'lik bir kısmından daha az olmamak şartı ile yapmış oldukları peşin ödemelerinde %22 seviyesinde bir indirim kampanyasından yararlanabiliyor olacak. Kampanyadan faydalanma konusunda isteği bulunan konut ve de iş yeri alanlar, yarın itibariyle 18 Ekim tarihine kadarki süreçte alakalı bankaya başvuruda bulunabilecek. Bu tarih bittikten sonra gerçekleştirilecek borç kapatma konusunda bahsi geçen indirim oranından faydalanabilmesi de olanaklı olmayacak.

İndirimle alakalı uygulama dahilinde bulunan projeler üzerindeki konutla birlikte iş yeri alanların, başvuru tarihinden itibaren TOKİ'ye ödeme konusunda yükümlü bir durumda bulundukları aidat ile birlikte emlak vergisi benzerindeki herhangi bir borcunun olmaması gerekli.

Söz konusu bu kampanyadan, satışları 2018 senesinin Haziran ayının sonlarına kadar yapılmış ve geri ödemelerle alakalı taksidi 2018 Haziran ayının son günlerine kadar başlamış konutlarla birlikte iş yeri sahipleri fayalanacak. Taksitle alakalı sayı 12 ay ile birlikte daha az kalmış olan projeler  ise söz konusu bu indirim kampanyası içerisine dahil edilmedi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.