Türkiye içerisindeki gücünü pekiştirecek

Sektörü içerisinde yapmış olduğu stratejik yatırımlar sayesinde 50 seneden beri girişimci ruhunu korumaya devam eden, Türkiye ile birlikte dünya üzerindeki üretici güçlerden biri olan Kastamonu Entegre, Samsun iline gerçekleştireceği 450 milyon Türk Lirası tutarındaki yeni yatırımla beraber büyümeye aralıksız bir şekilde etmekte.

Türkiye içerisindeki gücünü pekiştirecek


Sektörü içerisinde yapmış olduğu stratejik yatırımlar sayesinde 50 seneden beri girişimci ruhunu korumaya devam eden, Türkiye ile birlikte dünya üzerindeki üretici güçlerden biri olan Kastamonu Entegre, Samsun iline gerçekleştireceği 450 milyon Türk Lirası tutarındaki yeni yatırımla beraber büyümeye aralıksız bir şekilde etmekte. Kastamonu Entegre şirketinin  CEO’su görevinde bulunan Haluk Yıldız, yatırımın tamamlanmış olmasıyla beraber Samsun Yonga Levha Tesisi’nin senelik olarak gerçekleştireceği üretim kapasitesinin ortalama bir şekilde 2,5 kat kadar artacak olduğunu ve firmanın toplamdaki üretim kapasitesinin tam tamına altı milyon metreküp civarına kadar ulaşacak olduğunu ifade etti.

Ağaç bazındaki panel sektörünün tam olarak elli seneden beri liderliğini korumaya devam eden markalarından Kastamonu Entegre, kendi sektörüyle alakalı stratejik yatırımlara da ara vermeden devam etmekte. Uluslararası alan üzerindeki girişimleri sayesinde sektörün global oyuncularından en iyisi haline gelmeyi başaran Kastamonu Entegre, yurt içerisinde yapmış olduğu özel yatırımlar sayesinde de yerelde bulunan gücünü pekiştirmekte. Firma en son ise, bölge ekonomisinin yanı sıra lojistik faaliyetlere çok büyük katkı sağlayacak Samsun Yonga Levha Tesisi’ne yönelik olarak tam tamına 450 milyon Türk Lirası tutarında çok daha yeni bir yatırım kararı vermiş durumda. Bu söz konusu yatırımla beraber mevcut durumda bulunan  katlı yonga levha tesisinin hepsi kontinü tesise dönüşmüş olacak. Bu yıl içerisinde başlamış olan yatırım çalışmalarının 2021 senesinin ilk çeyreklik diliminde de tamamlanması hedeflenmekte. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.